Een Wijnproeverij op Locatie: een origineel “uitje”

vrijdag, 29 april

Het zonnetje schijnt weer, de trui kan uit en we trekken weer massaal het terras op. Mocht je nou een keer van het weer willen genieten zonder hiervoor de deur uit te gaan, dan is deze deal precies iets voor jou. De wijnproeverij van ‘Een Wijnproeverij op Locatie’ komt namelijk naar jou toe, of je nu in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel woont. Kortom, dé mooi-weer-activiteit om met een groep vrienden, familie of collega’s te proberen!

‘Een Wijnproeverij op Locatie’

Wijn proeven op een locatie naar keuze
Maarten en Simone hebben al vele jaren een passie voor wijn en zijn daarom ‘Een Wijnproeverij Op Locatie’ begonnen. Tijdens deze proeverij bieden zij mensen de mogelijkheid verschillende wijnen te ervaren in een voor hen vertrouwde omgeving. Maar de proeverij hoeft niet per se thuis plaats te vinden. Het kan namelijk ook op een vakantieadres of op kantoor. Tijdens de proeverij leer je de basis van het wijnproeven. Hoe beoordeel je een wijn bijvoorbeeld? Waar moet je op letten bij het proeven en wat is nou een goede wijn? De wijnen die je proeft zijn bovendien niet zomaar in de winkel te koop! Het proeven van deze verschillende wijnen is dus niet alleen heel lekker, maar ook erg interessant.

De deal van ‘Een Wijnproeverij op Locatie’
Met de deal van ‘Een Wijnproeverij op Locatie’ kun je voordelig een wijnproeverij organiseren op een locatie naar keuze in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel. Voor slechts €5 per persoon geniet je met een groep van minimaal vier en maximaal acht personen van negen verschillende wijnen. De wijnen die langskomen zijn wit, rood, rosé en er zit ook één specialiteit tussen. Al met al duurt de proeverij ongeveer twee uur. Als jouw nieuwe lievelingswijn ertussen zit, kun je hier na afloop natuurlijk een flesje van kopen! De voucher is drie maanden geldig, dus ook uitermate geschikt om cadeau te doen.

Klik op de knop hieronder om jouw voucher voor ‘Een Wijnproeverij op Locatie’ te kopen!

Bestel je voucher

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod van restaurants!