Een nieuwe Escape Tour in Groningen

maandag, 7 juni

Zin om Groningen op een nieuwe manier te leren kennen terwijl jij je focust op het ontrafelen van de verdwijning van Bommen Berend? Dan is de nieuwe Escape Tour in Groningen echt iets voor jou!

Zoek Bommen Berend in deze Escape Tour

Kosten: €29,95 euro per team
Datum: Zelf in te vullen

In 1672 viel Bommen Berend ons land binnen en probeerde Groningen te veroveren, maar Groningen liet dit niet zomaar gebeuren. Bommen Berend sloeg na de vernedering op de vlucht, maar niemand weet precies hoe hij is weggekomen uit de stad. In de nieuwe Escape Tour ga jij op zoek naar de uitgang die Bommen Berend nam om te vluchten. Je krijgt aantekeningen mee van Sjoerd Kooistra, die jij probeert te ontcijferen terwijl jij Groningen op een andere manier leert kennen. Lukt het jou om binnen twee uur de uitgang van Groningen te vinden? Dan win je de Escape Tour!

Wil jij deze Escape Tour uitproberen? Dan kun je voor €29,95 euro per team een plekje reserveren. Een team mag uit twee tot vier personen bestaan en de Tour duurt ongeveer twee uren. Bekijk de link hieronder om nog meer informatie te krijgen over de Escape Tour in Groningen!

Bekijk de website!

Wil jij na de Escape Tour in Groningen genieten van een heerlijke lunch of een lekker diner? Via Het Laatste Tafeltje geniet je bij jouw favoriete restaurant in Groningen van de beste deals!