Donna’s Social Club

zaterdag, 8 januari

Uit cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat, ondanks corona, in het afgelopen jaar het aantal horecaondernemingen in Nederland toch is gestegen. Ook in het nieuwe jaar blijven ondernemers hun dromen najagen. Zo wordt er in april een nieuwe zaak geopend in Groningen namelijk Donna’s Social Club!

Donna’s Social Club in Groningen

Met in- en uitgangen aan de Nieuwe Markt en de Poelestraat krijgt Donna’s een prachtige plek in het (normaal gesproken) bruisende centrum van Groningen. Amerikaanse diners uit de jaren 70 en 80 zijn de inspiratie geweest voor het concept maar zullen vertaald worden naar 2022. De eigenaren van Donna’s zijn geen onbekenden in het Groningse horecalandschap. Emile Bos en Tom Bullinga hebben met Florentin in de Oude Gasfabriek al bewezen een succesvol restaurant te kunnen runnen. Ondanks de ups-and-downs van de afgelopen jaren zijn zij vastberaden om hun (volgende) droom met veel positieve energie te verwezenlijken.

Elegant comfortfood en verfrissende drankjes
Wanneer je de menukaart onder ogen krijgt, heb je de keuze uit een speciale mix van Amerikaans comfortfood gemaakt en gepresenteerd op een stijlvolle wijze. Deze zijn straks perfect te combineren met elegante milkshakes, sorbets of ouderwetse, maar klassieke, cocktails.

Duurzaamheid is een belangrijke factor voor het concept van Donna’s. Dit is terug te zien aan het grote aantal groente gerechten en plantaardige producten. Het is dan ook geen verrassing dat er genoeg vega(n) opties te bestellen zijn. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de vleesproducten een goede oorsprong hebben.

Donna's Groningen Nieuw Restaurant

Muziek speelt een belangrijke rol
Donna’s moet een plek worden waar je (7 dagen per week) welkom bent voor een lekker dinertje, gezellig een drankje kunt doen of tot de late uurtjes (3.00 uur) geniet van drinks & snacks. Een uniek concept tussen eten, muziek, interieur en drinken, allemaal op een toplocatie middenin de stad. Muziek zal erg belangrijk zijn, vandaar dat je bij elk bezoek kunt genieten van de beste house-, funk- en disco nummertjes! Wil je op de hoogte worden gehouden van Donna’s? Volg ze op Facebook of Instagram.

Altijd op de hoogte van de laatste horecanieuwtjes? Check dan regelmatig de blog van Het Laatste Tafeltje!