Donderdag dineren bij … Eetcafé d’Ouwe Brandweer in Groningen

donderdag, 7 oktober

Eetcafé d’Ouwe Brandweer aan het Zuiderdiep is bij de meeste Groningers wel bekend. Als één van de oudste eetcafés van Groningen (opgericht in 1994!) is er natuurlijk ook genoeg tijd geweest om naam te maken. Tot op de dag van vandaag is het vertrouwde brandweerthema nog steeds terug te zien, maar uiteraard veranderd d’Ouwe Brandweer met de jaren mee.

Eetcafé d’Ouwe Brandweer

Adres: Gedempte Zuiderdiep 75-77

Eetcafé d’Ouwe Brandweer zit op een ideale locatie om te genieten van een lekker diner onder het genot van een aantal fijne drankjes. De gezellige drukte aan het Gedempte Zuiderdiep en de ambiance van de Brandweer creëert een ongedwongen sfeer. Op de menukaart staan klassieke eetcafé gerechten zoals een saté van kippendij, gebakken zalmfilet en malse runderburger die met zorg worden bereid.

Eetcafé d'Ouwe Brandweer Groningen Drankje

Via Het Laatste Tafeltje kan je weer met korting (22%) genieten bij Eetcafé d’Ouwe Brandweer. Voor een zacht prijsje van €21,50 serveert de bediening jou een 3-gangen diner. Wat de chef precies voor je gaat koken is een verrassing, maar je mag ervan uit gaan dat je niet teleurgesteld wordt. De gangen wisselen dagelijks en zijn gericht op het seizoen. Maak een keuze tussen vis, vlees of vegetarisch en beleef vervolgens een heerlijke avond.

Heb jij zin in een avondje uit bij d’Ouwe Brandweer? Bekijk dan de deal hieronder en reserveer direct een tafeltje!
Bekijk de deal

Liever ergens anders eten in Groningen? Bekijk dan andere aanbiedingen bij restaurants in Groningen!