Dinsdag dineren bij… Het Goudkantoor in Groningen

dinsdag, 14 september

Even genieten van heerlijke gerechten bij Het Goudkantoor in Groningen? Dit restaurant aan de Grote Markt is een plek waar je geniet van heerlijke gerechten en drankjes, lees snel verder om het restaurant beter te leren kennen!

Het Goudkantoor in Groningen

Adres: Waagplein 1 in Groningen
Openingstijden: De gehele week open vanaf 10.00 of 12.00

Restaurant Het Goudkantoor is gebouwd in 1635 en dit is te zien aan de mooie uitstraling van het voormalige goudkantoor. Hier geniet je dagelijks op het terras of binnen van fijne gerechten en lekkere drankjes. De locatie van het restaurant is ideaal en je staat na jouw ontbijt, lunch of diner direct op de Grote Markt om lekker te shoppen om of de stad te verkennen.

Op de menukaart van Het Goudkantoor in Groningen vind je gerechten als een Black Angus Burger, Caribische bananensoep, Groninger Mosterdsoep en nog veel andere wereldse én lokale gerechten. Vandaag kun je hier neestrijken om kennis te maken met fijne gerechten, ben je nieuwsgierig naar het Restaurant Het Goudkantoor? Klik op de knop hieronder en reserveer direct jouw tafel!

Bekijk het restaurant

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!