Dinsdag lunchen bij… Feel Good in Groningen

dinsdag, 21 september

Even genieten van heerlijke gerechten bij de healthy hotspot Feel Good in Groningen? Dit restaurant aan de Oude Kijk in t Jatstraat is een plek waar je geniet van heerlijke lunchgerechten en drankjes, lees snel verder om het restaurant beter te leren kennen!

Restaurant Feel Good in Groningen

Adres: Oude Kijk in t Jatstraat 29 in Groningen
Openingstijden: De gehele week open van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bij Restaurant Feel Good in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat vind je heerlijke ontbijt- en lunchgerechten die de gehele week worden geserveerd door de vriendelijke bediening. De gerechten die worden geserveerd bestaan uit natuurlijke ingrediënten en dat is te zien, proeven en ruiken.

Op de menukaart van restaurant Feel Good vind je ontbijtgerechten als Amerikaanse pannenkoeken, bananenbrood of Acaibowl. De lunchgerechten bestaan uit bijvoorbeeld avoncado toast, vegetarische kip wrap of een Feel Good Burger. Ben je nieuwsgierig naar het Restaurant restaurant Feel Good? Klik op de knop hieronder en reserveer direct jouw tafel!

Bekijk het restaurant

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!