Deals met een goed biertje in Groningen

maandag, 12 augustus

Zin in een goed biertje? Op Het Laatste Tafeltje staan verschillende deals waarbij je heerlijke bieren geserveerd krijgt en dus een avond vol plezier beleefd!

Eetcafé Cliché

Het sfeervolle Eetcafé Cliché heeft zit al langere tijd gevestigd in Leek. Via Het Laatste Tafeltje biedt het eetcafé een goede deal met fantastisch bier. Je krijgt tijdens een proeverij 2 gratis drankjes waarbij je kunt kiezen tussen verschillende bieren. De hapjes van de proeverij zijn nog een verrassing! De proeverij en de 2 borrels krijg je voor maar €9,95 per persoon.

Zin in deze proeverij met 2 lekkere biertjes in het gezellige Eetcafé Cliché? Bekijk dan hier de aanbieding en check ook meteen de reviews!

Eetcafé Cliché Leek

Bistro Bommen Berend

Bij Bistro Bommen Berend krijg je een heerlijk biertje naar keuze bij een hoofdgerecht via Het Laatste Tafeltje. Voor €15,25 kun je genieten van deze aanbieding vlak onder de Martinitoren. De aanbieding bestaat uit een vrij te kiezen hoofdgerecht van de kaart, hiernaast krijg je ook een biertje naar keuze. De bierkaart van Bistro Bommen Berend verschilt van speciaal bier in flesjes tot normaal bier uit de tap, dus keuze genoeg!

Zie jij deze aanbieding wel zitten? Klik dan snel op de link om kennis te maken met Bistro Bommen Berend en laat hier een review achter!

Bistro Bommen Berend Groningen

Baxbier Brouwerij

Baxbier Brouwerij is een brouwerij in Groningen waar je ook uitgebreid kunt dineren. Je kunt tijdens het 3-gangendiner kennis maken met de 16 verschillende bieren die BAXBIER zelf gebrouwen heeft. BAXBIER heeft via Het Laatste Tafeltje een verrassende deal waarbij je voor maar €14,95 per persoon kunt genieten  van een 3-gangendiner waarin verschillende bieren van BAXBIER verwerkt zijn.

Wil je dit bijzonder restaurant ontdekken via Het Laatste Tafeltje? Bestel snel je vouchers en verheug je op een gezellige avond bij BAXBIER.

Alle bieren van Baxbier Brouwerij in Groningen

De Gulzige Kater

De Gulzige kater bevindt zich in een oud graanpakhuis en staat bekend om zijn vlotte bediening, relaxte muziek en het lekkere eten. Het restaurant heeft via Het Laatste Tafeltje een High Beer samengesteld waarbij je 2 speciaal bieren krijgt aangeboden en een grote borrelplank krijgt om te delen. Deze deal is perfect voor een middag samen met je beste vriend(in) of familielid, en dat voor maar €10,50 per persoon.

Bekijk deze goed geprijsde deal hier en reserveer jouw plek in De Gulzige Kater alvast! Benieuwd naar de recensies die andere gebruikers van Het Laatste Tafeltje hebben achtergelaten? Klik hier om de reviews te lezen!

De gulzige kater

Croissanterie Du Nord

Genietend op het terras van een koel biertje met een borrelplank en de zon in je gezicht, dat is precies wat Croissanterie Du Nord je aanbiedt via Het Laatste Tafeltje. Bij de terras deal van Croissanterie Du Nord krijg je een biertje naar keuze van de bierkaart en een borrelgerechtje. Dit borrelgerechtje kunnen nacho’s zijn of brood met verschillende huisgemaakte dips. Deze aanbieding krijg je voor maar €5,75 per persoon.

De aanbieding is beschikbaar tot en met 30 september 2019! Bekijk de deal hier en maak kennis met Croissanterie Du Nord.

Croissanterie Du Nord terrasdeal

Nog meer deals met een goed biertje? Deze kun je vinden op onze website!