De Rooftop Cinema bij Het Forum in Groningen

zaterdag, 17 juli

Genieten van de beste films op het dak van het Forum in Groningen? Dat kan tegenwoordig weer en tijdens de zomer van 2021 wordt er elke donderdag een filmavond onder de sterrenhemel georganiseerd bij de Rooftop Cinema.

Rooftop Cinema bij Het Forum

Kosten: Vanaf €20,- euro per persoon
Data: Elke donderdag in de zomer van 2021

In de zomer van 2021 mogen de bioscopen in Nederland weer los en Het Forum in Groningen maakt daar goed gebruik van, zo komen ze met de Rooftop Cinema. Elke donderdag wordt er een nieuwe film of een guilty pleasure uitgezocht. Deze film kunnen studenten en Stadjers voor €20,- euro per persoon bewonderen onder de Groningse sterrenhemel. Je kunt ervoor kiezen om bijpassende hapjes te nemen bij de film, hiervoor betaal je €27,50 euro per persoon. Welke film er elke week wordt gedraaid wordt een paar weken van te voren bekend gemaakt, hierdoor kun je jouw favoriete film uitzoeken! Klik op de knop hieronder om de filmagenda te bekijken en jouw bioscoopkaartjes te scoren!

Bekijk de filmagenda

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!