De Pizzabakkers komt naar Groningen

zaterdag, 25 december

Grote kans dat je wel eens van De Pizzabakkers hebt gehoord of bent aangeschoven. De populaire franchise is namelijk te vinden in 11 steden en daar komt dus een 12de vestiging bij in Groningen! Het is nog even afwachten wanneer de deuren opengaan en natuurlijk open mogen, maar in de planning staat voorjaar 2022. De belangrijke vraag: ‘Wat maakt De Pizzabakkers zo bijzonder?’

De Pizzabakkers Groningen

Groningen kent al een aantal uitstekende pizzeria’s en daar worden straks de Italiaanse gerechten (vooral pizza’s) van De Pizzabakkers aan toegevoegd. Wat begonnen is als een zoektocht naar de beste pizza, is uitgegroeid tot het openen van een restaurant in Amsterdam en vervolgens een succesvol landelijk concept.

De Pizzabakkers komt naar Groningen voor alle liefhebbers van Romeinse pizza’s (dunne bodem met krokante korst) en sprankelende prosecco’s. De ambachtelijke pizza’s worden klaargemaakt in een houtoven waardoor deze een authentieke Italiaanse smaak krijgen. De gerechten op de kaart van De Pizzabakkers zijn een combinatie tussen klassiek en modern, bereid met verse producten.

Nieuweweg 4
Niet zo heel lang geleden kon je nog bij Piepers en Rund een heerlijke maaltijd bestellen. Helaas hebben de eigenaren de stekker eruit getrokken en zal De Pizzabakkers in 2022 dit plekje op Nieuweweg 4 overnemen. Geduld is een schone zaak en het is wachten op de eerste smaaktest bij de Groningse vestiging.

Wil je bij een restaurant in Groningen eten afhalen? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!