De Herbivoor in Groningen

maandag, 16 november

Sinds een aantal weken heeft de horeca de deuren weer gesloten, een domper, maar ze komen met fantastische en creatieve ideeën om deze tijd goed door te komen. Ook De Herbivoor in Groningen doet mee en komt met een ingenieus idee: De Herbivoorbox.

De Herbivoor in Groningen

Adres: Gedempte Zuiderdiep 59
Prijsklasse: €€ van de €€€

Bij De Herbivoor in Groningen kun je al een tijdje genieten van gerechten die geheel biologisch worden gemaakt. De menukaart bestaat uit seizoensgebonden gerecht, waardoor je elke maand nieuwe gerechten kunt proeven. Gerechten als de herbivoor burger, verse salades en vegetarische zijn allemaal terug te vinden om de menukaart. Door de coronatijd heeft ook De Herbivoor haar deuren moeten sluiten, maar daar hebben ze wat op bedacht. Je kunt voor een vaste prijs kiezen voor een Herbivoorbox met verschillende lekkernijen. Door deze box te kopen ondersteun je de horeca en kun je genieten van heerlijke biologische producten!

Bekijk de Herbivoorbox
Herbivoor Groningen

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!