Corona-proof festival: Stadslab X KopjeK

woensdag, 9 september

Op 19 en 20 september kun je bij Stadslab terecht voor hét corona-proof festival van Groningen met de naam: Stadslab X KopjeK. Twee dagen lang geniet je van de beste bands en drankje, natuurlijk op gepaste afstand!

Op 19 september zal een corona-proof festival losbarsten bij Stadslab, een vervanging voor het festivalseizoen dat in duigen viel door corona. Het festival zal in het teken staan van elektronische muziek, wat wordt gedraaid door bekende techno DJ’s. Op de line-up staan namen als: Goldband, Breekbaar, en Elias Mazian, namen die niet mogen ontbreken bij een festival als deze.

Om de RIVM regels te volgen krijgt iedereen een vaste zitplek, dit betekent dat je met vrienden, huisgenoten of familieleden een vaste plek krijgt toegewezen. Alle plekken zullen op 1,5m afstand zijn en dansen is helaas niet toegestaan. Ondanks de regels kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, zodat je het festivalgevoel toch nog even kunt ervaren.

Wil je genieten van een lekker diner in Groningen na afloop van het festival? Bekijk alle restaurants in Groningen hier en kies een lekkere deal uit!

SOLD OUT! We zijn enorm verheugd dat Stadslab x KopjeK beide dagen helemaal is uitverkocht. We gaan er twee onvergetelijke avonden van maken, volledig Corona proof! 🙏 ❤️

Geplaatst door Stadslab Groningen op Woensdag 2 september 2020