Tip voor alle theedrinkers

dinsdag, 19 januari

Ben jij een echte thee liefhebber en staat bij jou de waterkoker elke dag aan? Dan moet het je vorig jaar eigenlijk niet ontgaan zijn: Yourdailyteacup in Groningen.

Eigenaresse Rensina heeft afgelopen jaar haar droom kunnen verwezenlijken om naast een succesvolle webshop een fysieke winkel te openen. Helaas waren de omstandigheden niet ideaal maar de zaak is er gekomen!

Van kinds af aan is Rensina al geïnteresseerd in thee en zo is zij een theefanaat en –kenner geworden. Als je denkt dat je alleen lekkere thee kan halen dan heb je Yourdailyteacup flink onderschat. Het is namelijk een heuse theebelevingswinkel geworden. Naast de 81 thee soorten (!) zijn er ook veel thee gerelateerde artikelen te koop. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om thuis een high tea te organiseren.

Wil je liever je thee (of een ander lekker drankje) gelijk daar proeven? Dat kan ook! Als de corona maatregelen het weer toestaan dan mag je gewoon lekker gaan zitten. Om keuzestress te voorkomen, adviseert Rensina je graag welke thee soort je kan nemen in combinatie met een heerlijk vers en handgemaakt gebakje.

Wil je meer weten over Yourdailyteacup of thee producten bestellen via de webshop? Klik op onderstaande button.

Website Yourdailyteacup

Yourdailyteacup thee

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!