De beste FLFL van Groningen?

zaterdag, 16 januari

Het succes verhaal begon al een tijdje geleden toen Daan en Jesse samen met hun bakfiets op de vismarkt elke vrijdag verse falafel verkochten. Falafel zijn gefrituurde balletjes gemaakt van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen en is een oorspronkelijk Arabisch gerecht.

Het viel bij de Groningers zo in de smaak dat de heren groter mochten denken en de bakfiets konden verruilen voor een zaak aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat.

Een paar jaar later zit FLFL nog steeds op hun vertrouwde plekje, alleen onder omstandigheden die niemand van te voren kon bedenken. Vorig jaar juli openden de twee ondernemers desondanks wel een nieuwe zaak genaamd Kurrie aan de Carolieweg. Helaas bleken de vegetarische curry’s niet zo’n groot succes als de falafel. Daarom hebben zij het jammerlijke besluit genomen om te stoppen met het concept van Kurrie en te focussen op het uitbreiden van FLFL.

Wanneer de horeca weer open gaat, zien zij jou graag bij één van de twee locaties!
Als je niet langer kan wachten dan kan je ook afhalen of laten bezorgen.

Klik hier om naar de website te gaan

Falafel FLFL

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!