Drive-thru kerst experience bij DOT

zaterdag, 5 december

Als je onze blog in de gaten houdt, kon je eerder al lezen over het drive thru concept van Drive INdo. Misschien zijn DOT, Paviljoen Sterrebos, NOK en Huis de Beurs geïnspireerd geraakt door dit succes want voor de kerstdagen kan je ook daar met je auto langsrijden!

De 4 restaurants verzorgen samen de zogenoemde kerstbalbox waarmee jij thuis een heerlijk 3-gangen diner op tafel kunt zetten. Deze kerstbalbox bevat niet alleen een diner maar ook een aantal leuke verassingen.

Het was nog even spannend of de grote koepel van DOT ook dit jaar weer omgetoverd zou worden naar de bekende megakerstbal. Nou het goede nieuws, het is ook dit jaar gelukt!

Op 6 december om 17.00 uur zullen de duizenden lampjes weer schitteren en vanaf dat moment is de kerstbalbox af te halen. Je komt met de auto aanrijden bij DOT waar niet alleen de megakerstbal zal branden, maar ook de mooi opgetuigde kerstbomen. De kerstman geeft je vervolgens een hartelijk welkom en op de achtergrond worden de oude vertrouwde kerstnummers gedraaid.

Kerst is ook een tijd waarin er gedacht moet worden aan anderen. Daarom zal er voor elke verkochte kerstbalbox 5,00 euro gedoneerd worden aan Stichting Quiet Community Groningen. Zij zetten zich in voor mensen in Nederland die leven in een armoedesituatie.

Klik hier voor meer informatie

Kest DOT Groningen

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!