Bezorgdienst voor cocktails: ‘Mix Shake Drink’

donderdag, 13 januari

Gideon en Anna zijn de bedenkers van ‘Mix Shake Drink’, een bezorgdienst waarmee iedereen in Groningen en omgeving thuis kan genieten van de beste cocktails! Gideon en Anna waren eerst alleen partners, maar zijn nu dus ook zakenpartners geworden. Hartstikke lekker natuurlijk, zulke cocktails (niet voor Dry January deelnemers), maar hoe zijn zij op dit leuke concept gekomen?

Mix Shake Drink

Uiteraard zijn ze zelf grote liefhebbers van cocktails. Op een regenachtige en koude avond was er het verlangen naar een lekkere cocktail. Om niet de deur uit te hoeven, werd een online speurtocht gestart naar een horecazaak die cocktails naar ze toe kon brengen. Ja, je raad het al, geen zoekresultaten gevonden. Vanuit daar is het idee verder uitgegroeid tot een eigen cocktailbezorgdienst, Mix Shake Drink, om mensen zoals Gideon en Anna blij te maken met een cocktail(party).

De meest populaire cocktails
Op de website staan 12 verschillende cocktails waaruit je kunt kiezen. Het is een selectie van de bekendste en meest bestelde cocktails over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan een Mojito, Sex on the Beach of Pornstar Martini. Kies voor een aantal verschillende cocktails of één van The Giga’s waaruit je vijf cocktails uit een glas kan schenken. Om rekening te houden met de wereld zijn de verpakkingsmaterialen eco-vriendelijk en recyclebaar. Het glas zou je nog eens kunnen gebruiken om zelf cocktails in te maken!

Cocktail Mix Shake Drink Groningen

Bezorging in Groningen en omstreken
Of je nou woont in Groningen, Adorp, Meerstad, Bedum, Haren, Zuidhorn, Zuidwolde of Noordwolde de verse drankjes worden binnen 20 tot 45 minuten bij je thuis gebracht. Heb jij wel zin gekregen in cocktailtje? Bestel je cocktails dan via de website van Mix Shake Drink, door te klikken op de knop hieronder!
Bestel je cocktails

Je kunt de cocktails ook combineren met een heerlijk afhaaldiner. Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!