Asia Today: Shared Dining op z’n best

Aan de Nieuwe Ebbingestraat 74 zit al lange tijd een Aziatisch restaurant genaamd Asia Today Groningen. Wat staat er bij dit restaurant op de kaart? En waarom zou je hier een keer gegeten moeten hebben? Wij zochten het voor je uit!

Asia Today in Groningen

Eigenaar Robert Wu heeft het restaurant Golden Palace veranderd naar Asia Today. Hij had het gevoel dat Golden Palace niet alle smaken uit Azië over te kon brengen bij de Stadjers. De zaak werd van een Thais-Chinees afhaalrestaurant omgetoverd tot een ware Aziatisch omgeving: Asia Today was geboren.

Het menu van Asia Today

De gerechten van Asia Today Groningen zijn erg gevarieerd, dit komt door de uitgebreide Aziatische keukens. Zo zijn er Thaise, Japanse, Chinese, Indonesische, Koreaanse en Vietnamese invloeden die je terug kunt vinden op de dinerkaart. Door deze vele verschillende culturen is de kaart uiteenlopend. Ben je benieuwd? Bekijk hem hier!

Asia Today werkt met het concept Shared Dining, bij dit concept eet je kleine gezamenlijke gerecht van de menukaart. Met als doel zoveel mogelijk verschillende gerechten proeven. Dit concept is overgewaaid uit Spanje waar ze het bekende ‘tapas’-concept hebben bedacht. Maar Shared Dining gaat verder dan alleen Spaanse gerechten.

Het interieur van Asia Today

Het interieur van Asia Today is na een brand in 2016 veranderd. Er is gekozen voor een trendy interieur met invloeden vanuit Azië. Het restaurant heeft een vriendelijke binnenkomst, ook is de tafelindeling verrassend. In elke hoek vind je een andere sfeer waardoor de zitkeuze veelzijdig is. De tafels zien er gezellig uit. En er is nagedacht over de kleuren die zijn gebruikt in het restaurant.

Korting bij Asia Today

Bij Asia Today eet je extra voordelig met Het Laatste Tafeltje. Wij hebben 2 verschillende deals online staan om met een hoge korting! Asia Today Groningen heeft sinds kort Aziatische Streetfood op het menu staan . Dit kun je proeven in de vorm van een 3-gangendiner. Voor maar €17,95 bevindt je je in Aziatische sferen met een speciale kaart.

Je kunt bij deze deal kiezen tussen een lange inlevertijd met twee maanden. Je maakt de reservering dan zelf bij het restaurant.

Wil je liever last-minute uit eten? Kies dan voor de last-minute deal waarbij je dezelfde avond nog uit eten gaat!

 

Koop hier je vouchers en maak kennis met de kwaliteit van Asia Today. Wil je graag reviews lezen van Asia Today? Dat kan hier!

Specialiteiten

Black Angus Teppan

Een hoofdgerecht met malse biefstukjes geserveerd op een hete gietijzeren schaal en een heerlijk sausje, in Japanse Teppan stijl.

Bibimbap

Dit hoofdgerecht is een populair Koreaans gerecht (letterlijk “gemixte rijst”) dat wordt geserveerd in een kom die op hoge temperatuur is verhit. Het is een gerecht gemaakt met rijst, groenten, vlees, ei en een hete Gojuchang saus.


Waarom Asia Today?

  • Bushalte naast de deur
  • Shared Dining
  • Locatie vlak bij de stad
  • Veel verschillende Aziatische invloeden

Menukaart

Bekijk de menukaart hier!


993 reviews Schrijf een review

Asia Today

NIeuwe Ebbingestraat 74
9712 NN
info@asia-today.nl
www.asia-today.nl

Aanbiedingen van Asia Today