All you can eat spareribs bij Het Pakhuis in Groningen!

woensdag, 8 maart

Spareribs-lovers opgelet! Het is tijd om uit eten te gaan want Het Pakhuis in Groningen heeft voor jou de perfecte deal online staan. Op de woensdag en donderdag kan jij onbeperkt genieten van heerlijk malse spareribs. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel verder!

Het Pakhuis in Groningen

Je zal misschien wel versteld staan hoe lang Het Pakhuis al een plekje heeft in het centrum van Groningen. Het Pakhuis opende namelijk haar deuren maar liefst 50 jaar geleden in 1973, maar toen als kunstenaarscafé. Vandaag de dag is het getransformeerd van kunstenaarscafé naar een gezellig en gastvrij restaurant, waar in het weekend de voetjes van de vloer gaan. Op Het Laatste Tafeltje is Het Pakhuis één van de meest beoordeelde restaurants en scoort een mooie 8,7 uit 156 reviews!

In het restaurant koken de chefs met verse en seizoensgebonden producten waarbij zoveel mogelijk huisgemaakt wordt. Zo zijn bijvoorbeeld de frieten zelf gesneden en ook de sauzen komen uit eigen keuken. Voor dessert veranderen de chefs in ware ijsmakers en toveren ze ook een heerlijke chocolade brownie of apfelstrudel op je bord. Al met al is Het Pakhuis perfect voor een leuk en lekker avondje uit!

Het Pakhuis interieur

Duurzaam dineren

Het Pakhuis vindt het erg belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Zo zijn er verschillende zaken waarop wordt gelet om duurzamer te kunnen opereren. Denk hierbij aan de inkoop van biologisch vlees, producten uit de (directe) regio, afvalscheiding en gebruik van alternatieve energiebronnen. Omdat dit proces zich blijft ontwikkelen zal Het Pakhuis voortdurend kijken naar verantwoorde verbeteringen qua producten, waterbesparing en energiegebruik.

Onbeperkt spareribs eten met korting

Er zijn weinig plekken in Groningen waar je onbeperkt kan genieten van misschien wel jou favoriete eten: spareribs. Exclusief via Het Laatste Tafeltje is dit nu extra voordelig mogelijk bij Het Pakhuis. Voor slechts €24,50 (30% korting) krijg jij een broodplankje vooraf en daarna zoveel spareribs als je op kan! Geserveerd samen met verse friet, frisse salade en huisgemaakte sausjes om je diner helemaal af te maken. Ben je daarnaast ook in een hele dorstige bui? Geen probleem, want voor €14,50 drink je onbeperkt pils van de tap! Vergeet dit niet te selecteren bij ‘Extra opties’ bij de deal. Reserveer hier snel een tafeltje want het aantal beschikbare vouchers zijn beperkt!

Wil je liever een ander soort diner? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants in Groningen!