8 deals in de wijk Binnenstad-Noord in Groningen

dinsdag, 29 november

De stad Groningen is opgedeeld in een groot aantal levendige wijken en buurten. Ook qua horeca is er veel te beleven met in elke wijk wel een aantal leuke lunchzaken of restaurants. In deze blog gaan we specifiek op een horecazoektocht in de wijk Binnenstad-Noord in Groningen, waar een grote variatie aan keukens te vinden is. Binnen de grenzen van dit gebied zijn op Het Laatste Tafeltje maar liefst 8 zaken te vinden waar je voordelig kunt genieten!

Topoli

De lijst wordt afgetrapt door restaurant Topoli die zich onderscheid met Iraanse gerechten en delicatessen. Deze cuisine is erg divers en wordt gekenmerkt door vleesgerechten in combinatie met rijst of overheerlijke stoofschotels. Ook fruitsoorten zoals abrikozen en rozijnen worden regelmatig hierin verwerkt. Is dit iets voor jou? Twijfel dan niet en schaf voor €3,00 een kortingsbon aan waarmee je 20% korting krijgt op de gehele rekening!

Adres: Nieuwe Ebbingestraat 67, Groningen
Krijg 20% korting op de rekening

Anne & Max

Als je bij Anne & Max binnenstapt, voel je gelijk de gemoedelijke (huiskamer)sfeer. Het personeel doet er hier alles aan om te zorgen voor kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid. Je bent elke dag welkom voor een heerlijk ontbijt, lunch, high tea of borrel. Benieuwd naar hoe het ontbijt smaakt? Koop dan een voucher voor slechts €8,50 (32% korting). Je kunt vervolgens kiezen uit één van de lekkere en gezonde breakfast bowls inclusief een kop koffie of thee.

Adres: Turfsingel 18, Groningen
Scoor hier je Breakfast Bowl

IstBaku houtskoolrestaurant

Kort geleden is er in deze blog al aandacht besteed aan houtskoolrestaurant IstBaku (reviewscore 9,0/10). Dit doen we graag weer want het is zeker een bezoekje waard! Laat je verrassen door de overheerlijke gerechten van de Azerbeidzjaanse keuken die grotendeels op een houtskoolgrill worden bereid. Voor maar €17,95 p.p. (41% korting) reserveer jij een tafeltje en kan je genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.

Adres: Boterdiep 28, Groningen
Koop 3-gangendiner

Restaurant Jasmijn

Eigenaar en tevens ook kok van Restaurant Jasmijn (reviewscore 9,4/10) is een ware meester op het gebied van de Noord-Afrikaanse en Mediterrane keuken. Met zijn jarenlange ervaring bereidt hij met veel passie verschillende smaakvolle tajines en malse vlees-/visgerechten voor zijn gasten. Op Het Laatste Tafeltje heb je keuze uit drie heerlijke deals: 3-gangen proeverijdiner (€14,50), uitgebreide mixed grill met vlees of vis (€11,95) en 3-gangen diner met traditionele tajine (€13,75).

Adres: Nieuwe Boteringestraat 66, Groningen
Bekijk de deals van Restaurant Jasmijn

Sher e Bangla Groningen

Gekeken naar de hoge reviewscore (9,3/10) en de ervaring van onze Mystery Guest is Sher e Bangla Groningen zeer goed instaat om haar gasten een fijne avond te geven. Dit restaurant weet dan ook precies hoe de meest heerlijke Indiase gerechten bereid moeten worden. Dus als jij een liefhebber bent van de Indiase keuken of gewoon heel nieuwsgierig? Bestel dan voor slechts €18,50 p.p. (30% korting) vouchers voor een 3-gangen keuzediner. En wie weet geniet jij vanavond van een lekkere lams- of groentecurry!

Adres: Nieuwe Ebbingestraat 77, Groningen
Bekijk de direct de deal

De Prael

Op nummertje 75 aan het Boterdiep zit Brouwerij de Prael (reviewscore 7/10). De brouwerij maakt en brouwt niet alleen lekker eten en bier, maar heeft ook een maatschappelijke missie. Het dichten van het gat op de arbeidsmarkt. Mensen kunnen bij de Prael direct aan het werk om vervolgens een vak te leren met uitzicht op betaald werk of een passende opleiding. Mooi initiatief toch? Samen met de Prael is er een heerlijke lunch special samengesteld. Voor €9,95 (30% korting) kan je gaan genieten van uitgebreide lunchplank met koffie of thee én chocolade bonbons.

Adres: Boterdiep 75, Groningen
Koop de vouchers voor de lunch special

Pizzeria Ristorante Cantania

Op zoek naar een Italiaans restaurant met authentieke pizza’s? Dan ben je bij Pizzeria Ristorante Cantania bij het juiste adres! Van heerlijke antipasti en salades tot Italiaanse pizza’s, pasta’s en verse vis-/vleesgerechten. Er staat van alles op de menukaart. Lijkt het jou gezellig om hier met een groep van minimaal 10 personen te dineren? Doe dan een groepsaanvraag voor een 2-gangen diner inclusief drankje. Via Het Laatste Tafeltje krijgen jullie 22% korting, waardoor je slechts €17,50 per persoon afrekent.

Adres: Nieuwe Ebbingestraat 115, Groningen
Check het groepsarrangement

Zondag Noorderplantsoen

In hartje Noorderplantsoen heeft restaurant Zondag (reviewscore 8,9/10) al jaren een prachtig plekje weten te bemachtigen. Zowel in de zomer als in de winter is dit een zeer fijne plek om neer te strijken, bijvoorbeeld na een mooie wandeling. Ook ‘s avonds is Zondag perfect voor een uitgebreid diner of borreltje. Mocht je uiteten willen, dan kan je hier extra voordelig dineren! Je kunt namelijk vouchers kopen voor een 3-gangen verrassingsdiner (€22,00 – 39% korting) óf de Sunday roast met Gronings biertje (€19,50 – 24% korting).

Adres: Kruissingel 1, Groningen
Koop het 3-gangendiner

Wil jij liever ergens anders in de stad eten? Geen probleem, er zijn ook een hoop verschillende restaurants in andere wijken in Groningen.