7x Tapas in Groningen

donderdag, 23 januari

Tapas, tapas en nog eens tapas. Sommigen van ons kunnen er geen genoeg van krijgen. Wil jij voordelig genieten van tapas? Bekijk in deze blog 7x de beste tapas in Groningen!
Van albondigas tot nacho’s en van bruschetta’s tot garnalen in knoflook. Je vindt op Het Laatste Tafeltje jouw perfecte deal.

xx

El Txoko Groningen

Locatie: Oud Kijk in ’t Jatstraat 53
Aanbieding: 3-gangendiner met tapas
Prijs: €17,50 per persoon

Waan je direct in de Spaanse sferen met de typische kleine hapjes en de idyllische setting van El Txoko in Groningen. Hier geniet je met Het Laatste Tafeltje van een 3-gangendiner met tapas. Voor maar €17,50 euro (36% korting) per persoon schuif je aan bij een gezellig en leuk restaurant. Je krijgt een proeverij van koude tapas als voorgerecht, een proeverij van warme tapas als hoofdgerecht en je sluit af met een dessert van de chef.

Ben je benieuwd naar El Txoko in Groningen? Bekijk het 3-gangendiner bij El Txoko hier en scoor je vouchers!

Hemingsway’s Groningen

Locatie: Gedempte Kattendiep 23/1 in Groningen
Aanbieding: Cocktail, nacho’s en 4 tapas
Prijs: €17,50 euro per persoon

Bij Hemingsway’s in Groningen aan het Gedempte Kattendiep kun je via Het Laatste Tafeltje genieten van een Cocktail & Tapas Experience. Voor €17,50 krijg je een cocktail naar keuze (40 opties), de befaamde nacho’s en 4 tapas van de kaart.

Ben jij benieuwd naar deze deal? Bekijk hier de Cocktail & Tapas Experience van Hemingsway’s in Groningen!

Tapasco Groningen

Locatie: Haddingedwarsstraat 3 in Groningen
Aanbieding: 3-gangen tapasproeverij
Prijs: €17,50 per persoon

In het midden van Groningen kun je bij Tapasco genieten van een 3-gangenproeverij met tapas. Voor €17,50 euro per persoon geniet je van heerlijke verse tapas. Het restaurant is zo ingedeeld dat je je meteen waant in Spaanse sferen. Tijdens het diner geniet je van 3 gangen met elk verschillende tapashapjes.

Heb je zin in deze tapasproeverij? Bekijk hier het 3-gangenproeverij van Tapasco in Groningen!

Cervantes Groningen

Locatie: Gedempte Kattendiep 23 in Groningen
Aanbieding: 3-gangendiner met onbeperkte tapas
Prijs: €18,50 per persoon

Bij Cervantes in Groningen staat kwaliteit en service voorop, en dit zie je terug op je bord! Voor maar €18,50 euro (37% korting) per persoon kun je kennis maken met dit gezellige Spaanse restaurant! Je krijgt een 3-gangendiner met als hoofdgerecht onbeperkt tapas!

Wil jij aanschuiven bij Cervantes in hartje Groningen? Bekijk het 3-gangendiner van Cervantes en reserveer je tafeltje meteen!

Prinses Spanish Restaurant Groningen

Locatie: Gedempte Zuiderdiep 46 in Groningen
Aanbieding: 50% korting voor maar €3,-
Prijs: €3,- per persoon

Bij Prinses Spanish Restaurant in Groningen kun je genieten van echte Spaanse tapas. De tapas zijn van de kwaliteit die je in Spanje kunt verwachten, maar dan gewoon bij jou om de hoek! Via Het Laatste Tafeltje kun je met korting kennis maken met de Spaanse kwaliteit voor maar €3,- per persoon.

Benieuwd naar alle ins en outs van deze deal? Bekijk de tapasdeal van Prinses Spanish Restaurant hier en scoor jouw vouchers vandaag nog!

Fresh Today Carolieweg Groningen

Locatie: Carolieweg 9 in Groningen
Aanbieding: Tapasproeverij als lunch
Prijs: €4,95 per persoon

Fresh Today in Groningen is een gezellige lunchroom met een loungy sfeer. De bediening verrast je graag met heerlijke broodjes, taartjes en proeverijen. Via Het Laatste Tafeltje kun je bij Fresh Today genieten van een tapas lunch voor maar €4,95 (38% korting) euro per persoon. Tijdens deze lunch krijg je een proeverij voorgeschoteld met verschillende tapasgerechtjes.

Wil jij genieten van deze voordelige tapas lunch? Bekijk de tapasproeverij van Fresh Today hier en reserveer meteen je tafeltje!

La Mezza Groningen

Locatie: Nieuweweg 14 in Groningen
Aanbieding: Uitgebreid tapasdiner
Prijs: €9,50 per persoon

Bij de Libanese tapasbar La Mezza in Groningen geniet je van kleine lekkere gerechtjes genaamd mezza. Dit is tapas maar dan de variant uit het Midden-Oosten. Op Het Laatste Tafeltje geniet je van een uitgebreid tapasdiner. Voor maar €9,50 per persoon kun je genieten van de uitgebreide tapasdiner bij La Mezza.

Heb jij zin in deze heerlijke deal bij een gezellig restaurant in Groningen? Bekijk de aanbieding van het uitgebreide tapasdiner bij La Mezza en schuif straks nog aan!

Wil jij nog meer culinaire verrassingen in Groningen ontdekken? Lees onze blog over 5x high-wine in Groningen en 5x Italiaans dineren in Groningen.