7x á la carte aanbiedingen in Drenthe

vrijdag, 7 juni

Zin om vanavond uit eten te gaan met ruime keuze in het assortiment? Wij zetten 10 verschillende restaurants in Drenthe op een rijtje.

Eethuis voor allen

Bij Het Eethuis voor allen in Zuidlaren kun je á la carte eten voor maar €21,50 per persoon! Voor dit bedrag krijg je een 3-gangenmenu waarbij je keuze hebt van de hele kaart. Ga bijvoorbeeld voor een broodplankje als voorgerecht, de Saté spies als hoofdgerecht en de Dessert van de dag (dit dessert is een verrassing!). Ben je om? Koop je vouchers hier, en geniet vanavond nog van heerlijke gerechten.

Let op: Bij sommige gerechten rekent het eethuis extra kosten, zoals bij de Bloedworst, Hollandse Garnalen of de Runder rib-eye.

Eethuis voor Allen Zuidlaren

Landhotel Diever

Landhotel Diever dat, zoals de naam het al voorzegt in Diever ligt heeft heerlijke gerechten op de kaart staan. Een 3-gangenmenu bij het restaurant is maar €25,- per persoon! Er is een ruime keuze, en dus is er voor ieder een lekkere uitkomst. Wil je vanavond lekker uit eten in Diever? Dan is dit het perfecte adres, claim je vouchers hier.

Steakhouse Fly&Food

Dit Steakhouse wat zich bevindt op het vliegveld van Hoogeveen. Dus kun je tijdens het eten van de lekkerste gerechten van Hoogeveen vliegtuigjes bekijken. Wat een combinatie is dat! Kies van de algemene kaart een lekker goed 3-gangenmenu voor maar €20,50. Je kunt kiezen uit verschillende vleesgerechten maar ook bij dit Steakhouse is het mogelijk om te kiezen voor een vegetarisch hoofdgerecht. Nu al zin om de vliegtuigjes op te zien stijgen? Koop je diner hier!

Athina

Dit Griekse restaurant wat gevestigd zit in Emmen regelt vanavond een heerlijk Grieks 3-gangenmeu naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rijk gevulde Griekse salade met als hoofdgerecht een Gegrilde varkenshaas met een schepje gyros. Als nagerecht neem je het Grand Dessert met verschillende lekkernijen, of alleen een koffie of thee. Zin in zo’n Grieks feestmaal? Koop je vouchers hier!
Restaurant Athina Emmen

Lounge MeMU

Dit All You Can Eat restaurant in Zuidlaren staat bekend om de uitgebreide wereldkeuken. Het restaurant serveert gerechten van de Vietnamese, Koreaanse, Japanse en Chinese keuken. Al deze gerechten kun je proeven tijdens 3 uur durende All You Can Eat arrangement voor maar €26 euro. Per uur mag je 5 gerechten uitzoeken om te nuttigen. Heb je al honger? Koop je vouchers hier!
Interieur Lounge Menu Zuidlaren

Restaurant ’t Trefpunt

Ga je vanavond lekker in Pesse eten bij het restaurant ’t Trefpunt? Het restaurant heeft namelijk een 3-gangen diner met een rijk gevuld keuzemenu! Zo kun je als voorgerecht kiezen tussen 3 verschillende gerechten, kies je bij een hoofdgerecht tussen 5 verschillende gerechten en kun je als dessert kiezen tussen 3 lekkere toetjes. Voor je het schuif je ook aan, dus koop je vouchers hier!

Vakantiepark Hunzedal

Bij dit vakantiepark kun je na een dag wandelen/fietsen heerlijk genieten van een lekker 3-gangendiner naar keuze. Het keuzemenu bestaat uit verschillende gerechten die jouw hartje sneller doen kloppen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere Italiaanse tomatensoep als voorgerecht, een Oosterse Kipsaté als hoofgerecht en lekkere vanille-ijs met chocoladesaus als nagerecht. Koop je vouchers hier!


Kijk naast deze heerlijke aanbiedingen ook op onze site en vind nog meer lekkere aanbiedingen!