6x dineren op Valentijnsdag in Groningen

woensdag, 12 februari

Valentijnsdag staat voor de deur, de hoogste tijd om de liefde te vieren met jouw partner. Via Het Laatste Tafeltje kun je extra voordelig genieten van aanbiedingen tijdens Valentijnsdag in Groningen. Bij een aantal restaurants kun je zelfs je diner upgraden met champagne bij binnenkomst, koffie/thee na en een doosje heerlijke bonbons om mee naar huis te nemen. Romantischer wordt het niet.

Louis XV in Groningen

Locatie: Oude Kijk in’t Jatstraat 47-51
Aanbieding: Culinair 3-gangendiner
Prijs: €19,50 euro per persoon

In hartje Groningen, aan het Oude Kijk in ‘t Jatstraat vindt je Louis XV, een Frans restaurant waar je bourgondisch kunt genieten. Hier draait alles om goeie gerechten, lekkere wijn en een ontspannen sfeer. Via Het Laatste Tafeltje kun je hier genieten van een culinair 3-gangendiner voor maar €19,50 euro per persoon.

Ga jij samen met je partner genieten van een heerlijk ontspannen diner bij dit Franse restaurant? Bekijk het 3-gangendiner bij Louis VX hier en reserveer meteen je tafeltje bij kaarslicht!

Geplaatst door Louis XV op Zaterdag 6 mei 2017

’t Zwarte Schaap in Groningen

Locatie: Schuitendiep 52
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €19,50 euro per persoon

Bij ’t Zwarte Schaap kun je dagelijks terecht voor authentiek en heerlijke gerechten. Het eetcafé is de plek waar iedereen zich thuis voelt en een gezellige sfeer hangt. Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier van een romantisch 3-gangendiner. Voor maar €19,50 euro per persoon krijg je een proeverij van voorgerechten, een verrassend hoofdgerecht en een proeverij met heerlijke nagerechten.

Vier jij de liefde samen met jouw partner en ’t Zwarte Schaap in hartje Groningen? Reserveer je tafeltje voor het 3-gangendiner bij ’t Zwarte Schaap en geniet op Valentijnsdag!

El Txoko in Groningen

Locatie: Oud Kijk in ’t Jatstraat 53
Aanbieding: 3-gangendiner met tapas
Prijs: €17,50 per persoon

Midden in Groningen waan je je in Spaanse sferen bij El Txoko met typische kleine hapjes en een idyllische setting. Via Het Laatste Tafeltje geniet je bij El Txoko van een 3-gangen tapasdiner voor maar €17,50 euro per persoon. Tijdens dit tapasdiner krijg je een proeverij van koude tapas vooraf, een lekkere proeverij van warme tapas als hoofdgerecht en een verrassend dessert van de chef als afsluiter.

Spendeer jij Valentijnsdag bij het gezellige Spaanse restaurant El Txoko? Bekijk het 3-gangentapasdiner van El Txoko hier en reserveer meteen je tafeltje!

LeCuq in Groningen

Locatie: Poelestraat 46-48
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €14,95 euro per persoon

Bij LeCuq, te vinden in de binnenstad van Groningen, kun je genieten van de beste kip en speciaal bier in Groningen. In de keuken werken ze met zoveel mogelijk eerlijke, verse en lokale ingrediënten. Via Het Laatste Tafeltje kun je voor maar €14,95 euro per persoon genieten van een 3-gangendiner. Tijdens dit 3-gangendiner krijg je als voorgerecht een soep naar keuze, een hoofdgerecht met heerlijke kip en een Chocolate Fudge als nagerecht.

Vier jij Valentijnsdag samen met je partner bij LeCuq aan de Poelestraat in Groningen? Bekijk het 3-gangendiner bij LeCuq hier en reserveer meteen jouw tafeltje!

Cantina Mexicana in Groningen

Locatie: Vismarkt 50
Aanbieding: Mexicaans 3-gangenkeuzediner
Prijs: €19,50 euro per persoon

Aan de Vismarkt in hartje Groningen vind je het Mexicaanse restaurant Cantina Mexicana. Bij Cantina Mexicana waan je je in in Mexicaanse sferen. Zo combineert de chef-kok heerlijke smaken en is de inrichting op en top Mexicaans. Via Het Laatste Tafeltje geniet je voor maar €19,50 euro per persoon van een uit gebreid 3-gangendiner. Tijdens dit diner krijg je vrije keuze van een speciale kaart!

Wil jij met je partner genieten van een Mexicaans 3-gangendiner bij Cantina Mexicana? Bekijk de aanbieding en vier jouw Valentijnsdag in Mexicaanse sferen.

Gusto Bar & Kitchen in Groningen

Locatie: Poelestraat 31
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €24,50 euro per persoon

Bij Gusto Bar & Kitchen in Groningen kun je dagelijks genieten van heerlijke wijnen en gerechten. Het restaurant is hip ingericht met kleurrijke muurschilderingen. Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van een 3-gangendiner voor maar €24,50 euro per persoon. Tijdens het diner heb je vrije keuze van de kaart. Zo stel jij je perfecte diner samen.

Wil jij bij dit hippe restaurant genieten van een romantisch diner tijdens Valentijnsdag? Bekijk het 3-gangendiner van Gusto Bar & Kitchen en reserveer metten jouw diner bij kaarslicht!

Ben jij benieuwd naar meer Valentijn deals? Wij schreven ook een blog over 5x dineren op Valentijnsdag in Drenthe en 5x dineren op Valentijnsdag in Friesland.