5x Voordelig luxe uit eten in Groningen

woensdag, 7 augustus

Uitgebreid uit eten maar niet teveel geld uitgeven? Op Het Laatste Tafeltje staan verschillende 4-gangen of 5-gangen diners in Groningen waarvoor je helemaal niet veel betaalt, benieuwd? Lees dan snel verder!

Kleine Geheimen van Winschoten

Dit moderne en gezellige restaurant, gelegen op een prachtige locatie in Winschoten heeft een speciale aanbieding op Het Laatste Tafeltje. Dineer met je partner of een grotere groep helemaal alleen in het restaurant voor maar €39,95 per persoon. Tijdens dit uitgebreide diner krijg je 4 verrassende gangen die met liefde zijn bereid door de chef van Kleine Geheimen van Winschoten. Ook krijg je hier een glas prosecco bij.
Zin om je partner of select gezelschap te verrassen? Bekijk de deal hier op onze site!

Kleine geheimen van Winschoten

Stadsbar Mauritshuis

In De Stadsbar Mauritshuis, een restaurant vlak bij de Vismarkt, geniet je van een bijzonder 4-gangendiner. De verschillende gangen zijn seizoensgebonden die je, afgezien van de eerste gang, vrij kunt kiezen van de kaart. Tijdens de eerste gang krijg je standaard een stokbroodje en verschillende huisgemaakte smeersels. Voor dit uitgebreide dineer betaal je maar €24,50 per persoon. Naast het diner staat de Stadsbar bekend om zijn brede assortiment wijnen en kun je deze ook proeven tijdens het diner.

Wil jij voor maar €24,50 genieten van dit diner? Kijk voor onder andere de kaart hier om de deal te bekijken!

Eemshotel

Het Eemshotel, gelegen in Delfzijl, is op zich al een must see van de provincie Groningen. Dit hotel wat staat op hoge palen in de Waddenzee heeft een uitgebreid 5-gangendiner op Het Laatste Tafeltje staan voor maar €34,95 per persoon. Dit etentje, met de naam Kiek over de Diek arrangement, is een luxe verrassing waarbij de chef alles uit de kast haalt om de klant tevreden uit te zwaaien na het diner. Tijdens het de verschillende gangen kun je genieten van het uitzicht over de zee en de zeedijken van Duitsland, een heerlijk vooruitzicht!

Wil jij verse vis uit de zee proeven? Bekijk de deal hier en reserveer je tafeltje om verzekerd te zijn van een fantastische avond!

5 Smaken

Midden in de uitgaansstraat van Groningen is dit Aziatische restaurant gevestigd. Voor maar €19,95 kun je hier terecht voor een uitgebreid 4-gangendiner. Tijdens dit 4-gangendiner krijg je keuze uit verschillende gerechten die op een speciale kaart staan. Deze speciale kaart biedt genoeg keuze voor zowel vegetariërs en vleeseters. Ben je benieuwd naar de menukaart? Bekijk hem hier om alvast een keuze te maken!

Schuif jij straks aan bij het Aziatische restaurant 5 Smaken? Scoor je vouchers hier!

Collage 5 Smaken

Boccaccio

Boccaccio is gevestigd in hartje Groningen en staat bekend om zijn Italiaanse sferen. Het restaurant serveert via Het Laatste Tafeltje een royaal 5-gangendiner voor €27,50 per persoon. Geniet van dit verrassingsdiner terwijl je je helemaal thuis voelt in dit gezellige restaurant. Tijdens het 5-gangendiner bereidt de chefkok een voor-, tussen-, en hoofdgerecht, gevolgd door een kaasplankje en een heerlijk dessert voor je.

Wil jij gebruik maken van deze overheerlijke deal? Bekijk de aanbieding hier!

Boccaccio Collage

 

Kun je geen genoeg krijgen van al deze uitgebreide diners? Kijk voor nog meer aanbiedingen op Het Laatste Tafeltje!