5x voordelig borrelen in Groningen op vrijdag

vrijdag, 21 oktober

Het is weer vrijdag, dus tijd voor de vrijmibo (vrijdagmiddagborrel)! Niks is leuker dan uitgebreid borrelen in Groningen met een hapje en een drankje, behalve natuurlijk als je dat kunt doen met korting! Vandaar dat wij vijf van onze leukste borreldeals in Groningen voor jou op een rijtje hebben gezet, die allemaal vandaag geldig zijn. Fijn weekend en proost alvast!

Raviolibar

Locatie: Vismarkt 20, Groningen
Prijs: €14,95 per persoon
Bij RavioliBar krijg je 12% korting op een antipasti-plateau met daarop onder andere brood, lekkere kaasjes, Italiaanse vleeswaren en olijven. Daarbij krijg je ook twee drankjes (bier, Italiaanse wijn of fris)! Deze deal is op vrijdag geldig van 15:00 t/m 19:00 uur. Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij RavioliBar!

Bistro Bommen Berend

Locatie: Oude Ebbingestraat 17, Groningen
Prijs: €29,95 per twee personen
Bij Bistro Bommen Berend krijg je 20% korting op een luxe borrelplank met koude en warme borrelgerechten. Daarbij krijg je ook twee drankjes naar keuze (cocktails met een meerprijs van €2,50)! Deze deal is op vrijdag geldig van 15:00 t/m 19:00 uur. Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij Bistro Bommen Berend!

TOTT Groningen

Locatie: Schuitendiep 48, Groningen
Prijs: €16,50 per persoon
Bij TOTT Groningen krijg je 18% korting op een goedgevulde borrelplank met verschillende warme en koude hapjes. Je mag daarbij ook twee drankjes kiezen, waarbij je de keuze hebt uit meerdere (speciaal)biertjes van de tap, wijn en frisdrank. Deze deal is op vrijdag geldig van 14:00 tot en met 21:30 uur, dus ook bij uitstek geschikt als lunch! Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij TOTT Groningen!

Stadsbar MauritsHuis

Locatie: Astraat 1A, Groningen
Prijs: €18,50 per persoon
Bij Stadsbar het Mauritshuis krijg je 18% korting op een luxe borrelplank met een glaasje cava of jus d’orange én een kopje koffie of thee! De plank bestaat uit een proeverij van diverse lekkernijen, salades, warm brood en een klein soepje. Je hebt hierbij keuze uit vlees, vis, vegetarisch of gemengd. Deze deal is op vrijdag geldig van 14:00 tot en met 16:00 uur, dus ook bij uitstek geschikt als lunch! Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij Stadsbar MauritsHuis!

Eetcafé de Stadstuin

Locatie: Hereweg 42, Groningen
Prijs: €49,50 per twee personen
Bij Eetcafé de Stadstuin geniet je met z’n tweeën met 31% korting van een heerlijke vleesplank! Je krijgt daarbij ook een fles huiswijn om samen van te genieten. Deze deal is op vrijdag geldig van 17:00 tot en met 21:30 uur. Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij Eetcafé de Stadstuin!

Bonus: Beachclub Vifero

Locatie: Strandweg 4, Kropswolde
Prijs: €9,50 per persoon
Voor deze borreldeal moet je een eindje buiten de stad zijn, maar hij is het zeker waard. Bij Beachclub Vifero krijg je namelijk 46% korting op een borrelplank met diverse warme en koude hapjes, gemaakt op basis de creativiteit van chef. Je mag daarbij ook een drankje kiezen (bier, wijn of fris). Deze deal is op vrijdag geldig van 12:00 t/m 16:00 uur. Je koopt je vouchers via de gele knop hieronder.

Ik wil borrelen bij Beachclub Vifero!

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Misschien vind je het in ons volledige overzicht van deals bij restaurants in Groningen!