5x uit eten in de provincie

dinsdag, 9 oktober

Lekker uitgebreid uit eten zonder hoge parkeerrekeningen of de mogelijkheid dat er een groep aangeschoten studenten aan de tafel naast je plaatsneemt? Ook in de Ommelanden van Groningen weten ze wat lekker eten is! In de categorie ‘Uit eten in de provincie’ verzamelde Het Laatste Tafeltje vandaag voor jou 5 gezellige én voordelige restaurants in de provincie Groningen:

Delfzijl: Eemshotel

In het hoge noorden, hoog boven de Eems, vind je een stoer gebouw op palen: het Eemshotel. Wanneer je hier een tafeltje aan het raam reserveert kijk je heerlijk uit over het water. In de verte zie je zelfs de Duitse dijken aan de overkant! Oh, en aangezien ze hier niet zo ver hoeven te zoeken, is jouw verse visje gegarandeerd de lekkerste!

Stadskanaal: Grand Café ‘t Raadhuys

Bij Hotel Stadskanaal hoort een heel fijn Grand Café: ’t Raadhuys! In dit warme restaurant kun je onder andere genieten van een heerlijke Raadhuys burger. Sinds kort is er hier op zaterdag ook nog eens gezellige live muziek. Oh, en niet geheel onbelangrijk:
naast Hotel Stadskanaal bevindt zich een groot parkeerterrein waar je de auto kwijt kunt. Je raadt het al: helemaal gratis!

Westerlee: Landgoed Westerlee

Alsof je op de bruiloft van Harry&Meghan bent beland: stijlvol, klassiek en een heel fijn sfeertje. Toch hoef je daarvoor helemaal niet naar Engeland: Oldambt is the place to be. Op Landgoed Westerlee geniet je van prachtig gedekte tafels, heerlijke gerechten en wijnarrangementen waar je u tegen zegt.

Winschoten: Kleine Geheimen van Winschoten

Zullen we je eens een geheimpje vertellen? In Winschoten kunnen ze er ook wat van! Pas geopend tegenover de Sint Vitus kerk in de Langestraat vind je ‘Kleine geheimen van Winschoten’. Het maken van een kopje koffie hebben ze hier tot kunst verheven en met hun bijzondere Private Dining concept krijgen jullie het hele restaurant voor jullie zelf!

Haren: Postillion Hotel

Zowel de Groningers als de internationals weten het Postillion Hotel in Haren te vinden. De retro bar is echt een plaatje en de gerechten zijn ‘to die for’. Heb je haast? Aan alles is gedacht: de gerechten met een ‘dish 15’-symbooltje op de menukaart zijn klaar voordat je ‘LAMB PASTRAMI’ hebt kunnen spellen.

‘Kon minder’, toch?