5x Tips voor tijdens de Voorjaarsvakantie

dinsdag, 23 februari

Wil jij deze voorjaarsvakantie iets leuks doen, maar weet je niet goed wat je kunt doen door de coronamaatregelen? Wij zetten 5x activiteiten voor jou op een rijtje die je kunt doen tijdens de voorjaarsvakantie.

1. Haal jouw favoriete afhaaldeal in huis

De Voorjaarsvakantie kun je samen met jouw huishouden of een vriend(in) vieren door een lekkere afhaaldeal te bestellen, dit kan gemakkelijk via Het Laatste Tafeltje. Bij ons vind je geregeld nieuwe deals die je kunt aanschaffen om te genieten van lekker eten en tegelijkertijd de horeca te ondersteunen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker 3-gangendiner met ruime keuze, of voor een tapasproeverij. Klik op de knop hieronder om alle deals van Het Laatste Tafeltje te bekijken!

Bekijk alle aanbiedingen

2. Begin alvast aan de voorjaarsschoonmaak

In de Voorjaarsvakantie is er ruimte en tijd om vast bezig te gaan met de voorjaarsschoonmaak. De voorjaarsschoonmaak wordt gezien als een groot project om jouw huis lente-klaar te maken, dit gebeurd doormiddel van een grote schoonmaak. Door dit in de Voorjaarsvakantie uit te voeren ben jij na de vakantie helemaal klaar voor de lente en kun je er weer fris en fruitig tegenaan.

3. Maak een mooie wandeling of fietstocht

Deze Voorjaarsvakantie wordt het volgens de laatste weerberichten warm en zonnig weer, perfect voor een fijne wandeling of mooie fietstocht. Op internet zijn veel verschillende routes te vinden die je kunt wandelen of met de fiets af kunt leggen. Door lekker in beweging te zijn buiten het huis in de Voorjaarsvakantie zul je merken dat dit jouw humeur positief beïnvloed en dat er met corona toch veel mogelijk is tijdens de Voorjaarsvakantie. Op de website van de ANWB kun je verschillende wandelroutes in heel Nederland vinden.

Wandelen Groningen

4. Drink verschillende coffee to-go’s

Tijdens de Voorjaarsvakantie is er genoeg tijd om jouw lokale omgeving beter te leren kennen, en hoe kan dat beter dan het proberen van verschillende coffee to-go’s? Veel restaurants en barretjes hebben er voor gekozen om tijdens de lockdown open te blijven voor afhaalgerechten en -drankjes. Dit is mooi te combineren met een wandel- of fietstocht, zodat je ook tijdens deze activiteiten even tijd hebt voor een lekkere pauze. Op Het Laatste Tafeltje kun je terecht bij verschillende restaurants voor een fijn drankje of borrel.

5. Overnacht in een hotel in de buurt

Naast de uitstapjes die hierboven zijn beschreven is het ook mogelijk om een hotel in de buurt te boeken om toch een beetje weg van huis te zijn. Hotels zijn nog open en hier kan overnacht worden, wel zijn de restaurants in de hotels gesloten. Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van een overnachting bij verschillende hotels, zoals Fletcher of hotels in de buurt van Amsterdam. Klik op de knop hieronder om alle hotelarrangementen te bekijken en te boeken!

Bekijk alle hotelarrangementen
Overnachten bij Hampshire hotel & SPA Paping Het Laatste Tafeltje
Ben jij benieuwd naar de verschillende restaurants in Groningen of een andere provincie? Via Het Laatste Tafeltje geniet je van verschillende afhaaldeals. Bekijk ze allemaal en reserveer meteen jouw favoriete deal!