5x tips voor het bestellen van boodschappen

maandag, 5 april

Wil jij jouw boodschappen thuis laten bezorgen, omdat je zelf weinig tijd en energie hebt? Wij geven jou vijf tips voor het bestellen van boodschappen.

Tip 1. Zoek een supermarktketen die bij jou past

Het online bestellen van boodschappen is voor veel mensen een grote stap, dit komt omdat de meeste mensen gewend zijn om zelf naar de supermarkt of groothandel te gaan om boodschappen in te slaan. Het is daarom van belang om de winkelketen te kiezen die bij jouw levensstijl en eetgedrag past. Daarnaast kan het zijn dat niet alle supermarktketens bij jou thuis bezorgen, door dit vooraf te checken win je een hoop tijd.

Tip 2. Bestel jouw boodschappen bij Butlon

Via Het Laatste Tafeltje kun je voordelig boodschappen bestellen via de website Butlon, dit bedrijf staat bekend om haar snelle bezorging en fijne service. Je krijgt nu €15,- euro korting bij een bestelling van minimaal €70,- euro. Dit door de waardebon van Butlon op Het Laatste Tafeltje af te rekenen en vervolgens een bestelling te plaatsen op de website. Klik op de knop hieronder en bekijk direct de aanbieding op Het Laatste Tafeltje!

Bekijk aanbieding

Tip 3. Kies jouw bezorgingsmoment met aandacht

Het online bestellen van boodschappen is fijn, vooral omdat de boodschappen worden thuisbezorgd in een handomdraai. De bezorging van jouw online bestelde boodschappen loopt vrijwel altijd soepel wanneer je het bezorgingsmoment plant op het juiste tijdstip. Rond feestdagen kan het zijn dat de bezorging wat langer op zich laat wachten, bestel jouw boodschappen dus altijd een paar dagen voor de feestdagen.

Tip 4. Bespaar op bezorgkosten

Boodschappen thuis laten bezorgen kan erg voordelig, wanneer dit op een doordachte manier wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat de boodschappen eens in de zoveel tijd worden besteld om bezorg- en/of servicekosten laag te houden. Daarnaast is het bij de meeste supermarktketens mogelijk om aanbiedingen te bestellen, waardoor je kosten bespaard op de verschillende producten die je besteld. Ook kun je gebruik maken van kortingscodes, waardoor je kosten kunt besparen.

tips boodschappen bestellen

Tip 5. Doe kleine boodschappen in de supermarkt

Boodschappen laten bezorgen kan voor veel mensen een grote uitkomst zijn, maar het doen van kleine boodschappen kun je het best doen bij de supermarkt in de buurt. Dit omdat het bezorgen van boodschappen een dag kan duren en dit onhandig is als je snel iets nodig hebt. Het bestellen van boodschappen is dus vooral handig bij grote week- of maandboodschappen.

Wil jij kennismaken met andere restaurants in Groningen of nog meer tips boodschappen bestellen? Bekijk onze homepagina waar dagelijks nieuwe aanbiedingen online komen.