5x Spareribs in Groningen met korting

dinsdag, 2 april

Veel bot en weinig vlees klinkt niet echt aantrekkelijk. Maar dat spareribs eerst als restafval werden gezien kun je je nu toch moeilijk voorstellen?!
Wist je dat spareribs eigenlijk overal ter wereld worden gegeten? Een internationaal gerecht dus. In elk land weer met een eigen bereiding maar iedereen heeft ze het liefst super mals, afgelakt met een goede marinade en zo groot mogelijk. Daarom hebben wij vijf restaurants in Groningen voor je op een rijtje gezet waar jij heerlijke spareribs kunt scoren. Met korting!

Spareribs bij Het Pakhuis

Op de kaart van Het Pakhuis staan Spareribs à la Pakhuis. Deze zijn van biologisch vlees en worden geserveerd met knoflook en chilisaus.
Met deze aanbieding krijgen jullie een 2-gangendiner voor slechts €16,- p.p. Bij het hoofdgerecht mag je kiezen uit alle gerechten van de kaart. Dus ook de spareribs!
Het Pakhuis verandert ’s nachts in een leuke uitgaansgelegenheid waar je je tot in de vroege uurtjes dansend kunt vermaken. Dus wees niet te royaal met de knoflooksaus!

het pakhuis groningen

Spareribs bij Ribhouse Bronco

Wie kent Bronco niet? Op een prominente plek aan de Grote Markt is dit restaurant, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in ribbetjes. En hier mag je zelf onbeperkt malse spareribs bestellen. Ook het toetje heeft een wauw factor. Je kunt namelijk kiezen voor Nuttela cheesecake of cookie dough met ijs en frambozensaus. Via Het Laatste Tafeltje betaal je €19,95 voor een 3-gangendiner.

Ribhouse bronco groningen

Spareribs bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen

Liever spareribs eten op de bank met een goede Netflix serie? Dan haal je je spareribs bij Eetcafé de Stadstuin in het Noorderplantsoen. Voor €12,50 krijg je een portie spareribs (zo’n 640 gram) met friet en salade.

Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen

Spareribs bij De Gulzige Kater

Je verandert zelf in een gulzige kater als je deze spareribs geserveerd ziet worden. Val aan en geniet van spareribs geserveerd met friet, rosevalaardappeltjes en verse groenten. Je vindt dit restaurant in een oud graanpakhuis vlakbij de Groningse gracht. Een bijzonder en gezellig plekje.
Betaal nu voor een 3-gangendiner €24,75 waarbij je vrije keuze hebt van de kaart.

Interieur de gulzige kater

Spareribs bij De Kornuiten

Bij de naam ‘De Kornuiten’ bedenk je het niet direct maar het restaurant wordt gerund door een Syrisch koppel. En de smaken uit die keuken proef je hier terug. De spareribs worden namelijk geserveerd met Muhammara, een saus uit Aleppo, gemaakt van gemalen walnoten, paprika en rode pepers. Je vindt De Kornuiten aan de Paterswoldse weg. Perfect te combineren met Martini Plaza.
Je geniet hier van een 2-gangendiner (voor- en hoofdgerecht) voor maar €14,95!

De Kornuiten Groningen

Waar worden jouw favoriete spareribs geserveerd? Laat het ons weten!