5x leuk terras in Groningen

donderdag, 25 juni

Op zoek naar een leuk terras in Groningen? Bij deze vijf restaurants zit je goed! Je ijskoude drankje wordt met liefde voor je ingeschonken en op alle menukaarten zijn zovéél lekkere gerechten te vinden. Voor welk terras kies jij?

Barra 050

Barra 050 is de eerste streetart bar in Groningen. Dus blijf niet alleen op het terras hangen maar neem binnen ook een kijkje bij alle kunstwerken op de muur. Het terras vind je aan de gracht. Dat is altijd een prima uitzicht toch?

Actie: 3-gangen keuzediner bij Barra Grill & Bar voor €28

Smoke

Vind je het leuk om op een terras lekker om je heen te kijken naar ander voorbijlopend volk? Dan zit je goed bij Smoke. Het terras staat aan de Grote Markt. Dus lekker kijken en eten maar!

Actie: vandaag bij Bar Smoke 3-gangendiner à la carte voor €24,90

Zondag Noorderplantsoen

Wie kent dit iddylische plekje in Groningen niet? Midden tussen al het gras van het Noorderplantsoen, staat het mooie pand van Zondag. Hier heb je elke dag van de week een zondag gevoel!

Bistro Bommen Berend

Lekker lunchen, borrelen of dineren vlak onder de Martinitoren? Bistro Bommen Berend wordt op Het Laatste Tafeltje beoordeeld met een 8,8. Ga voor een lekkere burger of eet je vingers op bij de spareribs.

Bekijk de aanbiedingen van Bistro Bommen Berend

Pizzeria Italia Groningen

Na een dagje shoppen leg je bijna het loodje aan het einde van de Herestraat. Gelukkig staan daar, in het zijstraatje, de stoeltjes klaar van Pizzeria Italia. Plof lekker neer voor een koud drankje en een heerlijke pizza of pasta!

Bekijk de aanbiedingen van Pizzeria Italia Groningen