5x lekkere afhaaldeals in Groningen

maandag, 27 mei

Geen zin om vanavond te koken? Op Het Laatste Tafeltje staan veel verschillende restaurants met een afhaalservice. Wij zetten 5x afhaaldeals in Groningen met korting voor je op een rijtje. Perfect voor een avondje bankhangen, je favoriete serie kijken en genieten van een heerlijk bereide maaltijd!

1. Eetcafé de Stadstuin Hereweg

Dit Eetcafé gelegen aan de Hereweg in Groningen heeft vanavond heerlijke gemarineerde spareribs om af te halen. Deze afhaal spareribs zijn gemarineerd met bijvoorbeeld een zoete marinade, pikante marinade of een mix van zoet en pikante marinade. Naast de spareribs zit een BBQ-saus, friet en een salade (van ongeveer 630 gram!). Bekijk nu de aanbieding, want dit alles krijg je al voor €12,50 per persoon, dat betekend gegarandeerd gesmak voor de televisie tijdens het kijken van je favoriete serie.

2. Captain Cook

Captain Cook heeft twee verschillende Take Away aanbiedingen op Het Laatste Tafeltje die je doen watertanden!

Het restaurant biedt als eerste afhaalmenu een burger naar keuze zoals: Captain Cook burger, Burger Mexicana, Captain’s Veggie burger of de Admiral’s Burger. Naast de burger wordt er een portie friet, saus en een frisdrank naar keuze bij geserveerd, dit voor €8,50 per persoon!

De tweede aanbieding van Captain Cook is een heerlijke portie spareribs met huisgemaakte marinade. Bij de spareribs krijg je er een lekkere portie friet, of aardappels, huisgemaakte knoflooksaus en een frisdrank naar keuze. De afhaaldeal kost je €12,75 per persoon, dus tijd om te kluiven!

3. Nino’s Pizza & Pasta

Dit Italiaanse restaurant maakt heerlijke pasta’s en pizza’s en heeft vanavond nog een makkelijke maaltijd voor je! Voor een bedrag van €9,50 krijg je een pizza naar keuze, met een drankje en dessert. Dit is vrij te kiezen, dus bekijk de menukaart van Nino’s hier om alvast een keuze te maken. Wees er snel bij en koop je vouchers hier!

4. Poké Spot

Poké Spot is een nieuw restaurant in Groningen dat gespecialiseerd is in een traditioneel Hawaïaans gerecht met de naam Poké Bowl. Dit gerecht bestaat uit verse vis en verschillende groenten die geserveerd worden in een bowl. Deze bowl kun je via een aanbieding van Het Laatste Tafeltje afhalen voor €8,95 per persoon. Bij deze aanbieding kun je je eigen Poké Bowl samenstellen en krijg je er een drankje bij naar keuze.

5. Restaurant Wereldgeluk

Bij het familierestaurant Wereldgeluk haal je een makkelijke afhaalmaaltijd voor maar €8,75 per persoon. Bij dit maandmenu wisselen de maaltijden elke maand, voorbeelden van deze gerechten zijn: Baby pangang, tjap tjoy of foe yong hai. Om het maandmenu te bekijken kun je hier terecht. Naast het maandmenu heb je ook de keuze tussen witte rijst, bami of nasi. Deze afhaaldeal laat je niet voorbij schieten, dus ga snel naar de aanbieding!

Ben je benieuwd naar nog meer take away deals in Groningen op Het Laatste Tafeltje? We hebben een overzicht met alle lekkere afhaalgerechten in de stad Groningen voor een zacht prijsje.