5x Italiaans dineren in Groningen

donderdag, 31 oktober

Italiaans dineren met korting is altijd fijn, toch? Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste Italiaanse restaurants in Groningen. Vers deeg, verse ingrediënten en uit een goede oven. Hieronder lees je welke Italiaanse restaurants je absoluut moet proberen in Groningen.

Pizzeria Italia in Groningen

Prijsklasse:
Locatie: Kleine Pelsterstraat 2, Groningen

Sinds 1976 vind je aan de Kleine Pelsterstraat in Groningen een knusse pizzeria, Pizzeria Italia. Je wordt hier elke avond van harte welkom geheten door de familie Baire. Naast de gastvrijheid van het restaurant kun je hier genieten van de lekkerste pizza’s. Via Het Laatste Tafeltje scoor je deze pizza’s met extra voordeel:

Op Het Laatste Tafeltje krijgt Pizzeria Italia van 14 gebruikers een gemiddelde van 9,4. Wil jij ook kennis maken met de vernieuwde Pizzeria? Bekijk de 3 aanbiedingen hier en maak kennis met Pizzeria Italia aan de Kleine Pelsterstraat in Groningen.

Pizzeria Italia Collage

New York Pizza in Groningen

Prijsklasse:
Locatie: Verschillende locaties in Groningen

New York Pizza heeft in Groningen 3 verschillende vestigingen. Bij elke vestiging in Groningen kun je een heerlijke pizzadeal scoren via Het Laatste Tafeltje. Bij deze deal krijg je voor €4,99 per persoon een pizza naar keuze met een drankje.

Heb je zin in een lekkere pizza? Bekijk het kaartje aan het begin van dit artikel en zoek de dichtstbijzijnde New York pizza bij jou in de buurt.

New York Pizza Groningen

Het Lopster Veerhuis in Groningen

Prijsklasse: €€
Locatie: Damsterdiep 36, Groningen

Het Lopster Veerhuis in Groningen aan het Damsterdiep is een oude herberg waar reizigers vroeger konden verblijven. Je kunt hier sinds kort genieten van een Italiaans diner via Het Laatste Tafeltje, zo kun je net als de reizigers van vroeger uitkijken over het gezellige Damsterdiep. Bij de deal die op Het Laatste Tafeltje staat krijg je een pizza naar keuze voorgeschoteld met een dessert en een drankje (ook naar keuze).

De recensies over Het Lopster Veerhuis in Groningen zijn lovend, het restaurant krijgt een 9,7 van 7 gebruikers. Wil jij ook genieten van deze heerlijke deal? Bekijk de deal en maak kennis met Het Lopster Veerhuis in Groningen!

Lopster Veerhuis in Groningen

Pizzeria Nino’s Pizza & Pasta in Groningen

Prijsklasse:
Locatie: Poelestraat 5, Groningen

Pizzeria Nino’s Pizza & Pasta vind je in de Poelestraat, de uitgaansstraat van Groningen. Bij dit restaurant kun je plaatsnemen aan verschillende knusse tafeltjes, bij mooi weer kun je ook aanschuiven op het terras. Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van een mooie deal bij Nino’s, voor €8,50 krijg je een pizza naar keuze met een dessert en drankje:

  • Pizza naar keuze met een dessert en drankje voor €8,50 per persoon

Op Het Laatste Tafeltje staat één lovende review over Pizzeria Nino’s in Groningen, met een 10 als cijfer. Wil jij ook genieten van deze heerlijke aanbieding? Bekijk de deal en maak kennis met Nino’s Pizza & Pasta in Groningen!

Nino's Pizza en Pasta Groningen

Pizzeria Di Stefano in Groningen

Prijsklasse:
Locatie: Gedempte Zuiderdiep 153, Groningen

Deze Pizzeria aan het Minervaplein is sinds kort geopend en een waar succes in Groningen. De heerlijke pizza’s gaan hier als warme broodjes over de toonbank. De pizzeria waar je Italiaans kunt dineren is vernoemd naar de eigenaar Steef. Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van een echte Italiaanse deal bij Di Stefano, voor €13,95 krijg je een 3-gangenmenu voorgeschoteld met ruime keuze van de kaart.


Op Het Laatste Tafeltje staat één review over Pizzeria Nino’s in Groningen, met een 10 als cijfer. Wil jij ook genieten van deze lekkere deal? Bekijk de aanbieding hier en maak kennis met Pizzeria Di Stefano aan het Minervaplein in Groningen.

Pizzeria Di Stefano

Wil je ook een overzicht van Italiaanse restaurants met korting in jouw stad? Laat het weten in de reacties, en wie weet maken wij een overzichtelijk rijtje voor je!

Wil je meer blogs lezen over Groningen? Laatst schreven wij ook een blog over De top 10 restaurants in Groningen en gaven wij tips over een keuze maken van de menukaart.