5x high wine in Groningen

dinsdag, 26 november

Geen bierliefhebber, maar wel een echte wijnkenner? Via Het Laatste Tafeltje kun je kiezen voor veel verschillende deals in Groningen met een goed wijntje erbij! Bekijk het overzicht hieronder en geniet vandaag nog van de beste wijnen van Groningen.

Het Lopster Veerhuis in Groningen

Locatie: Damsterdiep 36
Prijs: €9,95 per persoon

Bij het Lopster Veerhuis aan het gezellige Damsterdiep kun je terecht voor een heerlijke high wine/beer. Het Lopster Veerhuis staat bekend om de rijke historie van het pand. Vroeger werd het Lopster Veerhuis gebruikt als wachtherberg voor passagiers die met de veerpont naar Loppersum gingen. Voor €9,95 geniet je van een High Wine/Beer in dit historische pand. Je krijgt tijdens de High Beer/Wine 3 drankjes naar keuze en een heerlijke Flamkuchen.

Het Lopster Veerhuis krijgt van 15 gebruikers een 9,6 gemiddeld, een topscore! Ben je benieuwd naar andere deals van Het Lopster Veerhuis op Het Laatste Tafeltje? Bekijk alle aanbiedingen van Het Lopster Veerhuis.

Bistro Bommen Berend in Groningen

Locatie: Oude Ebbingestraat 17
Prijs: €11,25 per persoon

Bistro Bommen Berend vind je onder de Martinitoren en is voor veel stadjers een vaste ontmoetingsplaats. De naam van de Bistro komt voort uit het Gronings ontzet in 1962. Je kunt in deze Bistro genieten van verschillende lekkernijen en gerechten. Tijdens de High Borrel krijg je voor 2 personen een uitgebreid arrangement. Je geniet tijdens de borrel van 2 wijntjes of biertjes naar keuze en je krijgt samen een heerlijke borrelplank vol hapjes.

Bistro Bommen Berend krijgt van 174 gebruikers een 8,8 gemiddeld, een topscore! Bekijk ook de andere aanbiedingen van Bistro Bommen Berend op Het Laaste Tafeltje.

 Bistro Bommen Berend

’t Feithhuis in Groningen

Locatie: Martinikerkhof 10
Prijs: €19,25 per persoon

Bij ’t Feithhuis in Groningen kun je ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. De perfecte plek dus voor een High Wine. Net onder de Martinitoren krijg je voor maar €19,25 per persoon een uitgebreid 4-gangen high wine voorgeschoteld. Je kunt genieten van de volgende hapjes:

  • Runde tartaar met Parmezaanse kaas, mini komkommer en radijs
  • Kalfspastrami met truffelmayonaise, Reypenaer en ui
  • Gerookte zalm met waterkers, kerrievinaigrette en bloemkoolcrème
  • Aubergine op Oosterse wijze met geitenkaas, miso en veldsla

Ben je benieuwd naar de aanbieding, en de andere aanbiedingen van ‘t Feithhuis? Bekijk hier de High Wine en bekijk de aanbiedingen van ‘t Feithhuis op Het Laatste Tafeltje!

collage Feithhuis Groningen

Restaurant Cnossen Leekstermeer in Nietap

Locatie: Meerweg 13
Prijs: €8,75 per persoon

Bij Vakantiepark Cnossen Leekstermeer is het altijd genieten geblazen, wanneer je het restaurant binnenloopt heb je prachtig uitzicht over het Leekstermeer. Tijdens de High Borrel bij Vakantiepark Cnossen Leekstermeer kun je genieten van een borrelplank voor 2 met 2 drankjes per persoon. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten wijn.

Nieuwsgierig naar de aanbieding, en de andere aanbiedingen van Restaurant Cnossen Leekstermeer? Bekijk de High Wine en de pagina van alle aanbiedingen van Restaurant Cnossen Leekstermeer op Het Laatste Tafeltje!

Foto's restaurant Vakantiepark Cnossen Leekstermeer Nietap

Wijnproeverij op locatie in Groningen

Locatie: Eigen keuze
Prijs: €5,- per persoon

Voor €5,- euro heb je de mogelijkheid om een afspraak te boeken voor een wijnproeverij op locatie via Het Laatste Tafeltje. Je krijgt 2 uur lang verschillende wijnen te proeven, dit zijn in totaal 9 wijnen die elk een unieke smaak hebben. Wanneer je enthousiast bent over een bepaalde wijn heb je de mogelijkheid om deze bij Simone of Maarten(de eigenaren) te bestellen en er nog lang van te genieten.

Als je benieuwd bent naar deze aanbieding kun je de High Wine bekijken!

collage Wijnproeverij op Locatie

Wil je meer blogs lezen over Groningen? Laatst schreven wij ook een blog over De top 10 restaurants in Groningen en gaven wij tips over een keuze maken van de menukaart.

Ons aanbod wijzigt dagelijks. Ben jij nieuwsgierig welke deals vandaag online staan, bekijk dan de restaurants in Groningen!