5x heerlijk lunchen in Groningen centrum

woensdag, 3 augustus

Wist je dat je via Het Laatste Tafeltje naast dineren bij jouw favoriete restaurants ook uitgebreid kunt lunchen? Hieronder vind je een aantal van onze leukste deals om te gaan lunchen in Groningen!

’t Zwarte Schaap

Locatie: Schuitendiep 52

De tweegangenlunch bij ’t Zwarte Schaap bestaat uit een heerlijke soep vooraf en een warm of koud belegd broodje als hoofdgerecht. Kies bijvoorbeeld een broodje met hüttenkase of een broodje kroket. Met maar liefst 41% korting is deze lunch maar €9,50! Bij mooi weer kun je op het terras ook nog eens lekker in het zonnetje zitten. Klik op de knop hieronder om vouchers te kopen voor de lunch bij ’t Zwarte Schaap!
Koop je voucher voor de lunch bij ’t Zwarte Schaap!

Du Nord

Locatie: Hoogstraatje 4

Croissanterie Du Nord ligt op de perfecte locatie om tijdens het winkelen even te pauzeren. Dat kan ook nog eens voordelig, want voor maar €7,50 krijg je hier een warme Italiaans bol naar keuze en een heerlijke smoothie. Neem bijvoorbeeld de bol met brie, honing en walnoten met daarbij een smoothie van framboos, banaan en mango. Klik op de knop hieronder om vouchers te kopen voor de lunch bij Du Nord!

Koop je voucher voor de lunch bij Du Nord!

Du Nord lunch - Het Laatste Tafeltje

The Donut Company

Locatie: Oude Kijk in ’t Jatstraat 12

Met de nieuwe lunchdeal van The Donut Company geniet je voor maar €8 van een grote panini naar keuze en een heerlijke smoothie. Je kunt kiezen uit een panini caprese, ham en kaas of kip-pesto. De smoothies waar je uit mag kiezen zijn de appel-spinazie-selderijsmoothie, de sinaasappel-aardbeiensmoothie of een verrassingssmoothie. Klik op de knop hieronder om vouchers te kopen voor de lunch bij The Donut Company!

Koop je voucher voor de lunch bij The Donut Company!

Pizzeria Italia

Locatie: Kleine Pelsterstraat 2

Ook bij Pizzeria Italia kun je genieten van een heerlijke tweegangenlunch. Voor maar €7,50 krijg je huisgemaakte soep vooraf en mag je één van de heerlijke maaltijdsalades of Italiaanse broodjes kiezen als hoofdgerecht. Klik op de knop hieronder om vouchers te kopen voor de lunch bij Pizzeria Italia!

Koop je voucher voor de lunch bij Pizzeria Italia!

Fresh Today

Locatie: Carolieweg 9

Bij Fresh Today aan de Carolieweg kun je kiezen uit twee verschillende lunchdeals! Voor €7,50 geniet je van een heerlijk belegd broodje met een gezonde smoothie naar keuze. Liever een salade? Dat kan ook! Voor €8,50 mag je een salade van de kaart kiezen en ook hierbij krijg je een smoothie naar keuze. Klik op één van de knoppen hieronder om vouchers te kopen voor de lunch bij Fresh Today!

Koop je voucher voor een broodje + smoothie bij Fresh Today!

Koop je voucher voor een salade + smoothie bij Fresh Today!

Fresh Today - Het Laatste Tafeltje

Ga je liever dineren in plaats van lunchen in Groningen? Bekijk ook eens ons volledige overzicht van dinerdeals bij restaurants in Groningen!