5x Een voordelig kerstcadeau

zaterdag, 19 december

Ben je nog snel op zoek naar een kerstcadeau voor jouw dierbaren, maar weet je niet wat je wilt kopen? Wij maken een lijstje met 5x voordelige kerstcadeaus via Het Laatste Tafeltje, lees snel verder!

Cadeaubon van Het Laatste Tafeltje

Prijs: Vanaf €5,- euro per persoon

Je kunt er nu voor kiezen om vanaf €5,- euro een cadeaubon aan te schaffen voor jouw dierbare. Die kan de cadeaubon vervolgens inruilen voor zijn/haar favoriete deals op Het Laatste Tafeltje. Op Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks nieuwe deals op het gebied van hotelarrangementen, verschillende ontbijtjes, lunches en diners. Wanneer je de cadeaubon aanschaft zorgen wij voor een persoonlijk tintje en kun je ook een boodschap toevoegen voor de desbetreffende gelukkige.

Ben je benieuwd naar alle deals op Het Laatste Tafeltje en wil je de cadeaubon meteen in huis halen? Klik op de knop hieronder en koop meteen de persoonlijke cadeaubon voor Het Laatste Tafeltje!
Bekijk aanbieding

Kortingsbon bij Cookinglife

Prijs: €10 euro korting op bestelling, voor €3,- euro

Zoek je een cadeau voor een echte meesterchef? Bij Het Laatste Tafeltje kun je een kortingsbon aanschaffen van Cookingslife. Je betaalt €3,- euro voor de kortingsbon en jouw dierbare krijgt vervolgens €10,- euro korting op zijn/haar volgende bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag, waardoor het een fijne manier is om kennis te maken met de webshop van Cookinglife.

Bekijk de aanbieding van Het Laatste Tafeltje hieronder en koop meteen dit fijne cadeau voor in de keuken!
Bekijk aanbieding

Bioscoopkaartjes bij Kinepolis Nederland

Prijs: 8,95 euro per persoon

Wanneer je filmliefhebbers in de familie hebt, kan het geven van bioscoopkaartjes nooit verkeerd gaan. Via Het Laatste Tafeltje kun je voordelig bioscoopkaartjes bemachtigen, voor maar €8,95 euro per persoon (20% korting) kan jouw dierbare al naar de bioscoop om de beste films te bewonderen. Kinepolis Nederland heeft verschillende vestigingen in Nederland, waardoor er bij iedereen wel een bioscoop in de buurt zit.

Ben je benieuwd naar de verschillende films én naar de aanbieding van Het Laatste Tafeltje? Bekijk hem hieronder en reserveer meteen jouw bioscoopkaartjes!
Bekijk aanbieding
Bioscoop popcorn

Geschenkpakket van Kruidenier Wolters

Prijs: €23,95 euro per persoon

Bij Kruidenier Wolters in Groningen kun je een geschenkpakket bestellen met veel verschillende Groningse streekproducten, perfect voor iemand die houdt van Groningse producten. Voor €23,95 euro (20% korting) krijg je een pakket met o.a.: Groinger koek van Knol, Groningse kniepertjes, Koolzaadzeep uit Loppersum, Boerenjam, Groningermoster en nog veel meer! Bekijk de aanbieding door op de knop hieronder te drukken en bestel direct dit mooie pakket voor tijdens de kerst!
Bekijk aanbieding
Foto's Kruidenier Wolters Groningen

Hotelovernachting bij Fletcher

Prijs: €17,45 euro per persoon

Tijdens de donkere dagen is het fijn om ergens naar uit te kunnen kijken, dat kan met het geven van een hotelovernachting bij Fletcher Hotels in Nederland. Via Het Laatste Tafeltje krijg je voor €17,45 euro per persoon (56% korting) een hotelovernachting. Je kunt de voucher inwisselen bij meer dan honderd hotels in Nederland, zo zit er dus altijd een fijn hotel bij waaruit jouw dierbare kan kiezen. Het geven van deze bon is fijn voor jouw dierbare als vooruitzicht, zodat – wanneer er weer meer mogelijk is in verband met corona – ze kunnen genieten van een fijne hotelovernachting.

Helaas is het nu niet mogelijk om een diner in te plannen bij de hotelovernachting, dit zou wel weer kunnen als de restaurants in het hotel open gaan. Ben je benieuwd naar alle hotels en de aanbieding via Het Laatste Tafeltje? Druk op de knop hieronder en bestel meteen jouw vouchers!

Bekijk aanbieding
Fletcher aanbieding

Wil jij de andere aanbiedingen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Bekijk alle restaurants in Groningen op onze hoofdpagina of onze blogpagina.