5x uit eten Valentijnsdag in Friesland

dinsdag, 11 februari

Valentijnsdag staat voor de deur, de hoogste tijd om de liefde te vieren met jouw partner. Via Het Laatste Tafeltje kun je extra voordelig genieten van romantische aanbiedingen tijdens Valentijnsdag in Friesland.

Lotus Sakura in Heerenveen

Locatie: Burgemeester Kuperusplein 56a
Aanbieding: All you can eat arrangement
Prijs: €17,50 euro per persoon

In hartje Heerenveen, aan de Burgemeester Kuperusplein, kun je bij Lotus Sakura genieten van onbeperkt dineren. Lotus Sakura staat bekend om haar vriendelijke bediening en culinaire gerechten. Tijdens Valentijnsdag kun je hier perfect terecht voor een all you can eat arrangement. Voor €17,50 euro per persoon geniet je van onbeperkte sushi en wok gerechten.

Geniet jij samen met jouw partner van een heerlijk ontspannen all you can eat bij Lotus Sakura? Bekijk de deal en reserveer meteen je tafeltje bij kaarslicht!

Kom dit weekend afkoelen met onze bestseller in de aanbieding: Boschendal 1685 Sauvignon Blanc. Heerlijk in combinatie met een diner in ons Chinese restaurant!

Geplaatst door Lotus Sakura op Zaterdag 1 juni 2019

Keukencafé Tott in Leeuwarden

Locatie: Grote Hoogstraat 30
Aanbieding: Mixed Grill menu
Prijs: €14,95 per persoon

In Leeuwarden kun je op Valentijnsdag genieten van een Mixed Grill Menu bij Keukencafé Tott. De specialiteit van Keukencafé Tott is de heerlijke huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij Tott aan het juiste adres! Voor maar €14,95 euro per persoon geniet je samen van een lekker Mixed Grill Menu.

Spendeer jij Valentijnsdag bij het gezellige restaurant Keukencafé Tott? Bekijk het MixedGrillMenu van Keukencafé Tott hier en reserveer meteen je tafeltje!

Geplaatst door TOTT Leeuwarden op Zondag 10 maart 2019

Restaurant de Molen in Vrouwenparochie

Locatie: Vrouwbuurtstermolen 2
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €21,95 euro per persoon

In het gezellige dorpje Vrouwenparochie in Friesland kun je op Valentijnsdag genieten van een uitgebreid 3-gangendiner bij Restaurant de Molen. Dit restaurant bevindt zich aan de Elfstedentochtroute en heeft uitzicht op de graanmolen van het dorp. Deze romantische setting is perfect voor de avond op Valentijnsdag. Voor maar €21,95 euro per persoon krijg je een heerlijk 3-gangendiner voorgeschoteld met ruime keuze van de kaart.

Wil jij op Valentijnsdag met uitzicht op de Elfstedentochtroute de liefde vieren? Bekijk het 3-gangendiner van Restaurant de Molen en reserveer je tafeltje meteen!

Geplaatst door Restaurant de Molen op Vrijdag 14 juni 2019

Kota Radja in Leeuwarden

Locatie: Groot Schavernek 5-7
Aanbieding: Chinees lopend buffet
Prijs: €11,95 euro per persoon

Het Chinese restaurant Kota Radja is sinds 1966 een begrip in de stad Leeuwarden. Hier geniet je niet alleen van heerlijke Chinese gerecht maar ook van exclusieve gerechten. Dit is het perfecte restaurant om Valentijns avond te spenderen! Voor maar €11,95 euro per persoon geniet je van een lopend buffet met alles erop en eraan.

Geniet jij met jouw partner op Valentijnsdag van een lopend buffet bij Kota Radja? Bekijk de aanbieding dan en reserveer meteen jouw romantische tafeltje!

Geplaatst door Kota Radja Leeuwarden op Dinsdag 25 juni 2013

Leeuwarden Lounge in Leeuwarden

Locatie: Korfmakersstraat 13
Aanbieding: 4-gangendiner met tapas
Prijs: €19,99 euro per persoon

Kom samen met je partner helemaal tot rust bij de Leeuwarden Lounge in hartje Leeuwarden. Hier kun je altijd terecht voor heerlijke Oosterse gerechten. Plof neer op één van de knusse loungebanken en geniet van de fijne bediening en goede gerechten. Via Het Laatste Tafeltje dineer je hier voor maar €19,99 euro per maand. Tijdens dit diner krijg je een 4-gangendiner voorgeschoteld die de chef-kok speciaal voor jou bereidt.

Wil jij bij dit hippe restaurant genieten van een romantisch diner tijdens Valentijnsdag? Bekijk het 4-gangendiner van Leeuwarden Lounge en reserveer meteen jouw diner bij kaarslicht!

Heb je onze laatste recensies al gezien?We hebben de beste ratings van klanten voor het menu en ook voor onze…

Geplaatst door Leeuwarden Lounge op Woensdag 2 oktober 2019

Ben jij benieuwd naar meer Valentijn deals? Wij schreven ook een blog over 5x dineren op Valentijnsdag in Drenthe en 5x dineren op Valentijnsdag in Groningen.