5x uit eten op Valentijnsdag in Drenthe

dinsdag, 11 februari

Valentijnsdag staat voor de deur, de hoogste tijd om de liefde te vieren met jouw partner. Via Het Laatste Tafeltje kun je extra voordelig genieten van romantische aanbiedingen tijdens Valentijnsdag in Drenthe.

De Bakker & De Schenker in Assen

Locatie: Brink 15
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €19,50 euro per persoon

In hartje Assen, aan de Brink, kun je bij De Bakker & De Schenker genieten van een 3-gangendiner. De Bakker & De Schenker staat bekend om haar sfeervolle ambiance en lekkere gerechten. Voor maar €19,50 euro per persoon geniet je samen met je partner van een uitgebreid 3-gangendiner. Tijdens dit 3-gangendiner heb je ruime keuze uit de menukaart.

Schuif jij aan samen met je partner aan op Valentijnsavond bij De Bakker & De Schenker? Bekijk het 3-gangendiner bij De Bakker & De Schenker en reserveer meteen je tafeltje!

Voordelig uit eten? Neem onze dag-/pastahap voor slechts €12,50. Vandaag:- Daghap: Ovenschotel met aardappel, gehakt en sperzieboontjes- Pastahap: Lasagne bolognese

Geplaatst door De Bakker & De Schenker op Zaterdag 14 september 2019

Hotel Hoogeveen

Locatie: Mathijsenstraat 1
Aanbieding: 3-gangenverrassingsdiner
Prijs: €16,95 euro per persoon

Wanneer je Hoogeveen binnenrijdt kom je meteen Hotel Hoogeveen tegen. Dit hotel heeft een gezellig en hip restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Op Valentijnsdag kun je hier in alle rust neerploffen om te genieten van een lekker 3-gangenverrassingsdiner. Dit voordelige diner van maar €16,95 per persoon is hét perfecte Valentijnscadeau.

Wil jij graag in Hoogeveen genieten een verrassingsdiner bij Hotel Hoogeveen? Bekijk de Chef’s Table van Hotel Hoogeveen en reserveer jouw romantische tafeltje meteen!

Lekker én verantwoord? Ga dan voor onze kipfilet met een saus van teriyaki, geserveerd met een heerlijke een groentegarnituur. Smullen gegarandeerd! 😋

Geplaatst door Hotel Hoogeveen op Woensdag 25 september 2019

Athina in Emmen

Locatie: Weerdingerstraat 12
Aanbieding: 3-gangendiner
Prijs: €19,95 euro per persoon

Het Griekse restaurant Athina vind je in hartje Emmen, hier kun je genieten van traditionele Griekse gerechten. Wanneer je een keer iets nieuws wilt proberen is Athina de beste optie in Emmen. Voor maar €19,95 euro per persoon geniet je met je partner van een 3-gangendiner met ruime keuze van de kaart. Je leert tijdens dit diner de smaken van de Griekse keuken leren.

Duik jij op Valentijnsdag in het diepe met Het Laatste Tafeltje? Bekijk het 3-gangendiner van Athina en reserveer meteen een tafeltje voor Valentijnsdag!

Iedereen een fijne moederdag gewenst! #AmuseMM

Geplaatst door Grieks Restaurant Athina op Zondag 12 mei 2019

Pand17 in Assen

Locatie: Stelmakerstraat 17
Aanbieding: All you can eat
Prijs: €18,50 euro per persoon

Kom samen met je partner helemaal tot rust bij Pand 17 in Assen. Dit is de plek waar je heerlijk kunt steengrillen en barbecueën. Je kunt ervoor kiezen om alleen te dineren, maar ook kun je andere activiteiten bij Pand 17 ondernemen. Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier van een All You Can Eat diner voor maar €18,50 euro per persoon.

Wil jij bij dit gezellige restaurant genieten van een romantisch diner tijdens Valentijnsdag? Bekijk het All You Can Eat arragnement bij Pand 17 en reserveer meteen jouw diner bij kaarslicht!

Geplaatst door Pand 17 op Woensdag 22 januari 2020

Restaurant ’t Trefpunt in Pesse

Locatie: Dorpsstraat 49
Aanbieding: 3-gangenkeuzediner
Prijs: €23,- per persoon

Bij Restaurant ’t Trefpunt in Pesse kun je kennis maken met heerlijke lokale producten. In dit gezellige dorpsrestaurant staat service en lekkere gerechten voorop. Met je partner kun je hier heerlijk dineren met extra korting via Het Laatste Tafeltje. Voor maar €23,- euro per persoon kun je aanschuiven voor een lekker 3-gangendiner bij ’t Trefpunt in Pesse.

Spendeer jij Valentijnsdag bij het gezellige Drentse restaurant ’t Trefpunt in Pesse? Bekijk het 3-gangendiner van het restaurant ’t Trefpunt hier en reserveer meteen je tafeltje!

Gezelligheid in deze donkere dagen❗️

Geplaatst door Restaurant 't Trefpunt op Zondag 22 december 2013


Ben jij benieuwd naar meer Valentijn deals? Wij schreven ook een blog over 5x dineren op Valentijnsdag in Friesland en 5x dineren op Valentijnsdag in Groningen.