5x dineren onder €15,- in de binnenstad van Groningen

woensdag, 22 mei

Vanavond uit eten in de binnenstad van Groningen, maar niet teveel geld uit willen geven? Wij hebben 5 verschillende restaurants op een rij gezet zodat je vanavond nog kunt aanschuiven voor een zacht prijsje.

La Mezza

Het restaurant La Mezza, gelegen aan de Nieuweweg, is een Middle East Tapasbar dat verschillende kleine hapjes aanbiedt. Deze kleine hapjes worden Mezza genoemd, dit woord wordt gebruikt in het Midden Oosten en betekent ‘Tapas’. La Mezza heeft op Het Laatste Tafeltje een aanbieding waarbij je voor €8,75 per persoon kunt genieten van een mezzadiner. Dit diner met kleine hapjes bestaat uit onder andere Fattoush, Kabab, Falafel en Hoummus.

La Mezza Groningen

Restaurant Jasmijn

Dit restaurant, wat zich heeft gericht op de Noord-Afrikaanse en Mediterrane keuken, is te vinden aan de Nieuwe Boteringestraat. Restaurant Jasmijn serveert verschillende gerechten waaronder hapjes zoals: mini pizza’s, mini loempia’s, falafel of kleine stukjes Noord-Afrikaanse worst. Restaurant Jasmijn biedt op Het Laatste Tafeltje een 3-gangendiner á la carte aan voor maar 14,95 per persoon. Bij dit 3-gangendiner kun je kiezen van de dinerkaart, die bestaat uit veel verschillende Noord-Afrikaanse of Meditterane gerechten.

Tapasproeverij

Restaurant Cave Oporto (aan de Brugstraat) is een Portugees restaurant in een prachtige kelder aan de Brugstraat. Het Portugese restaurant is de enige in zijn soort in Groningen, daarom is het een unieke ervaring om hier te dineren. De Shared Tapas, voor maar €14 per persoon is een aanbieding op Het Laatste Tafeltje waarbij je een heerlijke tapasproeverij krijgt. Dit diner bestaat uit broodjes met olijven tapende, aioli en kruidenboter, hierna krijg je een tapasproeverij waarbij je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.

Cave Oporte Groningen restaurant low-budget

’t Koetshuys

’t Koetshuys, wat te vinden is aan de Blekerstraat, staat bekend om haar intieme en oprechte gastvrijheid. Dit restaurant heeft een authentiek interieur en in het restaurant hangt een levendige, warme sfeer. ’t Koetshuys heeft op Het Laatste Tafeltje een mooi aanbieding waar je voor een hoofdgerecht en drankje maar €13,50 betaald. Het hoofdgerecht is zelf uit te kiezen, en op de menukaart is de keuze reuze, bijvoorbeeld de langzaam gegaarde varkenskoontjes, de tomatenrisotto of de vis van de dag.

'tKoetshuys Groningen restaurant

Pizzeria Italia Groningen

De Pizzeria Italia in Groningen, te vinden aan de Kleine Pelsterstraat is in 1976 opgericht en bestaat inmiddels al zo’n 43 jaar. De Pizzeria heeft door de jaren heen de kwaliteit verbeterd en dit is terug te proeven in de gerechten die ze serveren. Het restaurant biedt op Het Laatste Tafeltje een goedkope aanbieding aan waarbij je voor €5,50 per persoon een lekkere pizza naar keuze uit kunt zoeken. Er is een ruim aanbod aan pizza’s, enkele voorbeelden hiervan zijn: De gorganzolla mozerella, de standaard margherita, de montanara of de svedese (pizza met kaas, ham ei en ui).

Pizzeria Italia Groningen

Wat is jouw favoriete restaurant in de binnenstad van Groningen? Laat het ons weten!