5x bijzonder uit eten in Groningen

dinsdag, 30 juli

Zin om lekker te dineren vanavond maar wil je een keer iets anders dan een 3-gangendiner in een standaard restaurant? Wij hebben 5 verschillende restaurants gevonden met een bijzondere locatie, werkwijze of gerecht!

1.    Cave Oporto

Locatie: Brugstraat 17, Groningen

Cave Oporto is een Grieks restaurant met wel een hele bijzondere locatie. Midden in het centrum van Groningen bevind het restaurant zich in een kelder. Door deze locatie heeft Cave Oporto een erg gezellige en knusse sfeer. Het restaurant is gelegen aan de Brugstraat waar doorgaans veel mensen langslopen, toch valt dit restaurant niet snel op.

Via Het Laatste Tafeltje kun je hier heerlijk en goedkoop dineren. Je krijgt een tapasproeverij voor 2 personen voor maar €28,-!

2.    Elvis Dinercafé

Locatie: Teenstraweg 4, Lauwerzijl

In Lauwerzijl staat het Elvis Dinercafé, een café en dinerzaak volledig ingericht naar de style van Elvis Presley. Geniet tijdens je diner van bijvoorbeeld livemuziek of ga buiten zitten en een prachtig uitzicht is gegarandeerd.  Ook de gerechten zijn in Amerikaanse style, dit kun je proeven met een speciale aanbieding op Het Laatste Tafeltje.

Kies op Het Laatste Tafeltje voor een 3-gangendiner voor maar €16,50 per persoon. Tijdens dit 3-gangendiner heb je vrije keuze van de kaart!

Elvis Dinercafe

3.    Digibites

Locatie: Gedempte Kattendiep 122, Groningen

Dit all you can eat restaurant, gelegen aan het Gedempte Kattendiep, is sinds kort geopend in Groningen. In dit restaurant kun je kiezen uit verschillende wereldkeukens. Het speciale aan dit restaurant is de manier waarop je je eten besteld. Tijdens je diner kun je op een tablet aangeven wat je wilt bestellen, vervolgens wordt het gerecht bereid en komt het via de lopende band bij je tafel terecht!

Dit concept kun je nu extra voordelig uittesten via Het Laatste Tafeltje. Vanaf €22,50 geniet je van 3 uur lang onbeperkt bestellen en proeven!

sushitrein digibites

4.    ChocWorld

Locatie: Oude Boteringestraat 14, Groningen

Deze verrassende zaak gevestigd aan de Oude Boteringestraat 14 is een waar chocoladeparadijs. Wanneer je dit restaurant en winkel in stapt dompel je jezelf letterlijk onder in chocolade. Via Het Laatste Tafeltje maak je gemakkelijk en voordelig kennis met deze heerlijke chocolade hapjes.

Ga voor een High Tea waarbij je veel verschillende soorten chocolade kunt proberen en krijg bij de high tea onbeperkte thee! Dit voor maar €12,50.
Foto's ChocWorld Groningen

5.    Baxbier Brouwerij

Locatie: Friesestraatweg 201/2a Groningen

BAXBIER  in Groningen is naast een brouwerij ook een restaurant waar je heerlijk uit eten kunt. Tijdens het dineren kun je kennis maken met de zelf gebrouwen bieren van BAXBIER. BAXBIER heeft op dit moment 16(!) verschillende speciaal bieren die zelf geproduceerd zijn. De brouwerij maakt per dag zo’n 2500 biertjes die jij kunt proeven tijdens een lekker diner via Het Laatste Tafeltje.

Voor maar €14,95 kun je genieten van een 3-gangendiner, in de gerechten worden de verschillende Baxbieren gebruikt!

Alle bieren van Baxbier Brouwerij in Groningen
Ben je benieuwd naar andere deals van Het Laatste Tafeltje? Bekijk hier de vele opties!