5x ‘all you can eat’ op Het Laatste Tafeltje

dinsdag, 25 oktober

Binnenkort weer een keer uit eten in Groningen, Friesland of Drenthe? Met deze deals kun je bij verschillende restaurants in deze provincies terecht voor een avondje all you can eat! Dat betekent onbeperkt genieten, en dat extra voordelig met de deals van Het Laatste Tafeltje!

Oude Tolhuis

Locatie: Groningerweg 50, Peize
Prijs: €12 per persoon (kinderen €8)

Bij Het Oude Tolhuis in Peize mag je met maar liefst 50% korting onbeperkt smullen van ambachtelijke pannenkoeken! Volwassenen mogen twee toppings kiezen en sluiten het all you can eat-arrangement af met een heerlijk dessert naar keuze, bijvoorbeeld poffertjes met vanille-ijs of churros. Voor de kids zijn er zoete toppings, waaronder poedersuiker, basterdsuiker en stroop, en een kinderijsje. Bovendien is het arrangement voor kinderen maar €8! Klik op onderstaande knop om vouchers te kopen bij Het Oude Tolhuis.

Koop je vouchers voor Het Oude Tolhuis!

Kota Radja

Locatie: Groot-Schavernek 5-7, Leeuwarden
Prijs: €15,95 per persoon

Fans van de Chinese keuken zijn bij Kota Radja in Leeuwarden aan het juiste adres. Hier geniet je namelijk met 24% korting onbeperkt van een Chinees buffet! Het buffet bestaat onder andere uit babi pangang, tjap tjoy, foe yong hai, koe loe yoek, mini-loempia’s en wisselende weekspecialiteiten. Om het helemaal af te maken begin je met een tomaten- of kippensoepje en sluit je af met een bijpassend dessert. Klik op onderstaande knop om vouchers te kopen bij Kota Radja.

Koop je vouchers voor Kota Radja!

kota radja - Het Laatste Tafeltje

Restaurant Rodaen

Locatie: Stationsweg 3, Bunnik
Prijs: €27,95 per persoon

Wie culinaire grenzen wil verleggen en van alles wat wil proberen, kan bij Restaurant Rodaen in Bunnik met 15% korting genieten van diverse kleine hapjes uit de internationale keuken! Je mag zoveel tapas, bites en andere gerechten bestellen als je wil. Kies bijvoorbeeld voor de gegrilde groenten, chorizokroketjes, gamba’s, quiche of calamares! Klik op onderstaande knop om vouchers te kopen bij Restaurant Rodaen.

Koop je vouchers voor Restaurant Rodaen!

Tapasco

Locatie: Haddingedwarsstraat 3, Groningen
Prijs: €22,50 per persoon

Een avondje authentiek Spaans tafelen kan bij Tapasco in Groningen met maar liefst 21% korting! Het motto van Tapasco is niet voor niets “kleine hapjes, groot plezier.” Waar je hier onbeperkt van kunt genieten is échte tapas, zoals manchego, albóndigas, scampi’s, calamares, tortilla en patatas bravas. De deal is bovendien inclusief dessert, om de avond goed mee af te sluiten. Klik op onderstaande knop om vouchers te kopen bij Tapasco.

Koop je vouchers voor Tapasco!

De Sultan

Locatie: Breedpad 3, Heerenveen
Prijs: €23,95 per persoon

Bij De Sultan in Heerenveen kun je met 26% korting het beste van de Mediterrane keuken ontdekken. Je mag onbeperkt hapjes van de menukaart bestellen, bijvoorbeeld zalmrolletjes, moussaka, kipvleugeltjes, köfte of falafel. Alle grillgerechten worden bereid op een Turkse barbecue en zijn daarom heerlijk mals! Klik op onderstaande knop om vouchers te kopen bij De Sultan.

Koop je vouchers voor De Sultan!

De Sultan - Het Laatste Tafeltje

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk ons overzicht van andere dinerdeals bij restaurants in Groningen, Drenthe en Friesland!