4x winters dineren in Groningen

dinsdag, 14 januari

Het winterse weer staat weer voor de deur, tijd om de warmte op te zoeken in een gezellig knus restaurant. Waar je dan terecht kunt? Lees hier welke restaurants je moet bezoeken tijdens de donkere maanden.

Gino’s Stamppotsalon

Locatie: Gedempte Zuiderdiep 83

In de zomer kun je voor heerlijk ijs terecht bij Gino’s IJssalon, maar in de winter wordt deze plek omgetoverd tot een ware stamppotsalon. Je kunt hier de gehele winter genieten van 5 verschillende stamppotten. Van boerenkool tot de stamppot van de week. Via Het Laatste Tafeltje kun je kennis maken met deze Stamppotboer en geniet je van je favoriete stamppot. Kies voor de volgende deal:

Schuif vanavond aan en waan je in oer Hollandse sferen bij de Stamppotboer van Groningen of geniet thuis op de bank van je favoriete stamppot. Bekijk de deal in de link en bestel je vouchers meteen!

Live muziek bij De Zevende Hemel

Locatie: Zuiderkerkstraat 7 in Groningen
Live muziek op: Donderdag, vrijdag en zaterdag

Wanneer het buiten guur is en de bomen hun bladeren hebben verloren is het tijd om de warmte op te zoeken. Dit kan bij De Zevende Hemel aan de Zuiderkerkstraat in Groningen. Hier geniet je niet alleen van heerlijke gerechten en goede wijnen, maar ook van live pianomuziek op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het personeel heeft gestudeerd of studeert aan het conservatorium en wisselen elkaar af op de piano.

Bij De Zevende Hemel in Groningen geniet je van verschillende deals:


Wil jij genieten van live pianomuziek terwijl je knus dineert in De Zevende Hemel? Bekijk de deals en schuif vanavond nog aan!


Spelletjes spelen bij Eetcafé d’Oude Brandweer

Locatie: Gedempte Zuiderdiep 75-77 in Groningen
Soorten spelletjes: Monopoly, 30 Seconds, Trivial Pursuit, Scrabble en nog veel meer

Aan het Zuiderdiep vind je tegenover Pathé het Eetcafé d’Oude Brandweer. Hier kun je op een druilerige avond terecht voor een oer-Hollandse spelletjesavond. Bij Eetcafé d’Oude Brandweer kun je namelijk kiezen uit een enorm aanbod spelletjes. Zo kun je tijdens het wachten op je diner los gaan met Scrabble of het simpeler houden met een potje kaarten, it’s up to you! Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier voordelig de volgende deal:

Speel vanavond nog je favoriete spel bij d’Oude Brandweer én geniet van een heerlijk 3-gangendiner. Bekijk de deal in de link en win vanavond nog van je tafelgenoten!

Het ondergrondse restaurant Cave Oporto

Locatie: Brugstraat 17 in Groningen

Dineren op een unieke en knusse plek kan vlakbij de Vismarkt in Groningen. Het iets wat verstopte restaurant Cave Oporto is te vinden aan de Brugstraat, tegenover de Albert Heijn. Bij Cave Oporto geniet je van heerlijke wijnen en lekkere gerechten. Maar daarnaast kun je hier dineren in de gewelven kelder waarin het restaurant zich bevindt. Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier voordelig de volgende deals:

  • 3-gangenverrassingsdiner voor €19,50 per persoon
  • Schuif vanavond aan en waan je in Portugese sferen bij de ‘hidden gem’ van Groningen. Bekijk de deals in de link en bestel je vouchers meteen!

    collage Cave Oporto

    Zijn er nog meer restaurants in Groningen die je in de winter bezocht moet hebben? Laat het ons weten in de reacties!

    Wil jij nog meer culinaire verrassingen in Groningen ontdekken? Lees onze blog over 5x high-wine in Groningen en 5x Italiaans dineren in Groningen.