4x uit eten in Zwolle

dinsdag, 10 maart

Het koude weer trekt al weken over Nederland heen, en dat blijft ook nog even zo. De hoogste tijd om de warmte op te zoeken in een gezellig restaurant. Waar kun je voordelig uit eten in Zwolle? Lees hier 4x uit eten in Zwolle via Het Laatste Tafeltje !

Kletsen en Proeven in Zwolle

Locatie: Melkmarkt 52
Aanbieding: Chef’s Table
Prijs: €17,95 euro per persoon

Kletsen en proeven staat bekend om haar sfeervolle inrichting en ligging in de stad. Hier kun je altijd genieten van een gezellige borrel of een heerlijk diner. Via Het Laatste Tafeltje kun je extra voordelig dineren bij Kletsen en Proeven in Zwolle. Je kunt kiezen uit twee verschillende aanbiedingen:


Dineer met je vriend(in) of familie bij het gezellige Kletsen en Proeven met voordeel via Het Laatste Tafeltje. Bekijk de deal in de link en schuif dinsdag tot en met vrijdag of zondag nog aan!

Geplaatst door Kletsen & Proeven Bar & Bistro op Zondag 20 mei 2018

Bokkers te buiten in Zwolle

Locatie: Rodetorenplein
Aanbieding: 4-gangendiner
Prijs: €28,- euro per persoon

Bokkers te Buiten is een restaurant net aan de buitenzijde van het centrum van Zwolle aan het Rodetorenplein. Hier kun je terecht voor heerlijke gerechten, bijpassende wijnen en een relaxte sfeer. Via Het Laatste Tafeltje kun je voordelig kennis maken met Bokkers te Buiten met de volgende deal:


Reserveer via Het Laatste Tafeltje je tafel en geniet je vanavond nog in de relaxte sfeer van Bokkers te Buiten, terwijl je geniet van een uitgebreid 4-gangendiner. Bekijk de deal in de link en bestel je vouchers meteen!

De Vlaamse Hoogmis in Zwolle

Locatie: Melkmarkt 46
Aanbieding: All you can eat tapas
Prijs: €16,95 euro per persoon

Aan de Melkmarkt in hartje Zwolle kun je terecht voor heerlijke tapas en vele andere gerechten. De Vlaamse Hoogmis is gevestigd in een 15de eeuws pakhuis, het perfecte decor voor een heerlijk diner. Met Het Laatste Tafeltje kun je voordelig dineren bij De Vlaamse Hoogmis in Zwolle. Kies bijvoorbeeld voor:


Wil jij genieten van het prachtige restaurant De Vlaamse Hoogmis terwijl je onbeperkt tapas bestelt? Dat kan extra voordelig, bekijk de deal snel en schuif aan op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zondag!

Restaurant Sozing in Zwolle

Locatie: Willemskade 9
Aanbieding: Shared Dining
Prijs: €14,- euro per persoon

Bij Restaurant Sozing in Zwolle kun je altijd plaatsnemen voor heerlijke Chinese gerechten. Elk diner wordt met aandacht en liefde bereid en geserveerd door het keukenpersoneel en de bediening van Sozing. Met Het Laatste Tafeltje geniet je hier voordelig van een heerlijk diner:

Schuif jij van maandag tot en met vrijdag aan bij Restaurant Sozing voor maar €14,- euro? Bekijk de aanbieding en scoor je deal via Het Laatste Tafeltje!

Geplaatst door Chinees restaurant Sozing op Zondag 8 december 2019


Heb jij je favoriete restaurant niet tussen dit lijstje gevonden? Op onze website vind je nog veel meer verschillende voordelige aanbiedingen in Zwolle en omgeving, Bekijk de deals van je favoriete restaurant in Overijssel.