De beste kerstfilms van 2018. Op naar de bioscoop!

zaterdag, 8 december

De gezellige dagen komen eraan en in december worden vaak de leukste klassieke kerstfilms uitgezonden op tv. Toch is het tijdens de kerstdagen en in de kerstvakantie natuurlijk extra leuk om een nieuwe film in de bioscoop te gaan zien, want dan ben je er met de hele familie even tussenuit! En met deze aanbieding krijg je ook nog 20% korting op je ticket bij alle bioscopen van Kinepolis. Welke films mogen jullie deze kerst nou echt niet missen? We zetten ze voor jullie op een rijtje:

De bioscoop hit van 2018: All you need is love

All you need is love is toch echt wel de ultieme kerstfilm van 2018. In deze film verdwijnt Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love. En dat ook nog op de avond vóór de welbekende kerstspecial waar heel Nederland voor op de bank kruipt. De kerstspecial komt steeds dichterbij en de redactie gaat wanhopig op zoek naar een nieuwe presentator… Heel Nederland kijkt ondertussen uit naar de magische uitzending en van alle kanten komen de oproepjes van families en verliefde stelletjes binnen. Gaat het de redactie nog lukken om al die geliefden te herenigen, of valt kerstavond dit jaar compleet in het water?

Klassieker onder de kerstfilms: De Grinch

Na Verschrikkelijke Ikke films, Minions en Huisdiergeheimen komen Illumination en Universal Pictures dit jaar met de perfecte kerstanimatie. De Grinch gaat over het beroemde groene wezen die in al zijn sacherijnigheid het kerstfeest wil stelen. Maar dan ontmoet hij het vrolijke meisje Cindy-Lou, die dol is op kerst… Een hartverwarmend verhaal waar de hele familie van kan genieten. In de Nederlandse versie hoor je onder andere de stemmen van Carlo Boszhard als de Grinch, Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie) en Viggo Neijs (Ozzy).

Buurman & Buurman: Winterpret

Voor de altijd gezellige buurmannen komt de winter dit jaar met een hoop problemen. De mannen proberen weer op geheel eigen wijze van alles een succes te maken: gegarandeerd genieten dus van het gestuntel van twee buurmannen, die zichzelf juist heel handig vinden. Het versieren van de kerstboom, kerstkoekjes bakken, cadeautjes regelen: in alles schuilt een avontuur. Kortom: werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Niet per definitie een kerstverhaal, maar wel een film waarbij je dicht tegen je familie of geliefde aan wil kruipen op alle spannende momenten! Het eerste Fantastic Beasts verhaal eindigt wanneer de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) gevangen wordt genomen. In het bloedstollende vervolg weet Grindelwald te ontsnappen en verzamelt hij zoveel mogelijk onwetende volgelingen, met als doel te heersen over alle niet-magische wezens. Om Grindelwald te stoppen betrekt Albus Perkamentus (Jude Law) zijn oud-leerling Newt Scamander, die zich niet bewust is van het grote gevaar dat hem te wachten staat.