Reviews

8.7

Bastiaan schreef over De Oude Kijk op dinsdag, 12 januari 2021

Eten was lekker, bij het afhalen ging wat mis, maar het was goed opgelost en de sfeer was prima.
10.0

jan schreef over Restaurant Juliana op maandag, 11 januari 2021

lekker eten,goede servece en mooi zaak een bijzonder top restaurant!
10.0

José schreef over Ariena's hapjes en salades op zondag, 10 januari 2021

2 dagen voor oud en nieuw nog hapjesschalen kunnen bestellen. Helemaal super en was netjes verpakt. Zag eruit zoals op haar site. Aanrader.
10.0

Lekkerste sushi in Groningen! schreef over Digibites op zaterdag, 2 januari 2021

Wij kwamen al vaak bij Digibites eten voordat corona om de hoek kwam. In de coronatijd al bij meerdere hoog aangeschreven sushi restaurants geprobeerd te bestellen maar dit was eigenlijk allemaal niks. Woensdag besteld bij digibites en oprecht de beste afhaal sushi die wij OOIT hebben gehad! Echt heerlijk. Heel erg genoten van het eten. Beste afhaal sushi in Groningen! Zodra alles weer open is komen wij ook weer snel bij jullie eten. Mvg Anne & Mathijs Groen
5.3

René A. Dörfel schreef over Mechoui op zaterdag, 26 december 2020

Geen hoogvlieger maar een prima prijs/kwaliteit verhouding.
9.7

Berghuis schreef over Digibites op vrijdag, 25 december 2020

Vandaag sushi op gehaald eerste kerstdag ik moet zeggen het zag er goed uit, en de beleving en de smaak was uitstekend Leuk geholpen en zeer klantvriendelijk.
10.0

Goitzen schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 13 december 2020

Top als altijd
10.0

Mireille Koster schreef over Fresh Today Carolieweg op zondag, 13 december 2020

Broodjes waren erge lekker & snel klaar
10.0

Carola schreef over De Oude Kijk op zaterdag, 28 november 2020

Lekker gegeten, we hadden de Mixed grill, lekker vlees met heerlijke patat en salade, porties waren groot genoeg. Ook de saus was erg lekker
9.3

Jeanet Zuurman schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 22 november 2020

Heerlijke spare ribs met dochter en schoonzoon genoten.
9.3

Sanne schreef over De Oude Kijk op dinsdag, 17 november 2020

We hebben een dinerbox laten bezorgen. Deze was een kwartier later dan gepland en daardoor was het vlees helaas koud. De smaak was verder erg goed en goede porties. Het meegeleverde nagerecht was erg lekker.
10.0

Koene schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op maandag, 16 november 2020

Verrukkelijke
10.0

JeeDee schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 15 november 2020

Lekkere spareribs, zoals altijd!
10.0

Henri schreef over De Gulzige Kater op maandag, 9 november 2020

Heerlijk gegeten. Eten stond precies op tijd klaar. Bij de spareribs viel het vlees van de botten. Zo mals was het. Ook voorgerecht en toetje waren heerlijk.
10.0

Biba schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 8 november 2020

Heerlijke spareribs! Net als de vorige keer
4.0

Tim schreef over Bar Smoke op donderdag, 5 november 2020

Time for an honest review and a fair warning: DON’T ORDER THE TACO’S. Don’t get me wrong, the food was delicious, but the portion size was unfitting to feed a small child. I’m pretty sure I was hungrier after I ate than before I started. In order to not die of starvation, I had to resort to making myself a grilled cheese sandwich and dip it in whatever was left of the small amount of consumé (the delicious sauce in the huge, wasteful bowl). To be fair, if they doubled the amount of food you receive this would have been a 5/5 star review.
10.0

A schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op donderdag, 5 november 2020

Echt wat hebben wij heerlijk gegeten. Meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel echt heel fijn!
10.0

Wiebe schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op maandag, 2 november 2020

Heerlijke spareribs en goede friet! Goede portie en vriendelijke service. Zeker een aanrader.
10.0

Marianne schreef over De Oude Kijk op maandag, 2 november 2020

Om de horeca te steunen een lunchbox opgehaald. Heerlijke royaal belegde broodjes, soep en sinaasappelsap. Compleet met servetten en tandenstokers! Heel zorgvuldig ingepakt om goed mee te kunnen nemen op de fiets.
8.3

Fen schreef over La Mezza op donderdag, 29 oktober 2020

Supervriendelijk! Heerlijk gegeten! Helaas door Corona niet van de gezelligheid van het restaurant kunnen genieten.