Reviews

10.0

Carola schreef over De Oude Kijk op zaterdag, 28 november 2020

Lekker gegeten, we hadden de Mixed grill, lekker vlees met heerlijke patat en salade, porties waren groot genoeg. Ook de saus was erg lekker
9.3

Jeanet Zuurman schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 22 november 2020

Heerlijke spare ribs met dochter en schoonzoon genoten.
9.3

Sanne schreef over De Oude Kijk op dinsdag, 17 november 2020

We hebben een dinerbox laten bezorgen. Deze was een kwartier later dan gepland en daardoor was het vlees helaas koud. De smaak was verder erg goed en goede porties. Het meegeleverde nagerecht was erg lekker.
10.0

Koene schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op maandag, 16 november 2020

Verrukkelijke
10.0

JeeDee schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 15 november 2020

Lekkere spareribs, zoals altijd!
10.0

Henri schreef over De Gulzige Kater op maandag, 9 november 2020

Heerlijk gegeten. Eten stond precies op tijd klaar. Bij de spareribs viel het vlees van de botten. Zo mals was het. Ook voorgerecht en toetje waren heerlijk.
10.0

Biba schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 8 november 2020

Heerlijke spareribs! Net als de vorige keer
4.0

Tim schreef over Bar Smoke op donderdag, 5 november 2020

Time for an honest review and a fair warning: DON’T ORDER THE TACO’S. Don’t get me wrong, the food was delicious, but the portion size was unfitting to feed a small child. I’m pretty sure I was hungrier after I ate than before I started. In order to not die of starvation, I had to resort to making myself a grilled cheese sandwich and dip it in whatever was left of the small amount of consumé (the delicious sauce in the huge, wasteful bowl). To be fair, if they doubled the amount of food you receive this would have been a 5/5 star review.
10.0

A schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op donderdag, 5 november 2020

Echt wat hebben wij heerlijk gegeten. Meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel echt heel fijn!
10.0

Wiebe schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op maandag, 2 november 2020

Heerlijke spareribs en goede friet! Goede portie en vriendelijke service. Zeker een aanrader.
10.0

Marianne schreef over De Oude Kijk op maandag, 2 november 2020

Om de horeca te steunen een lunchbox opgehaald. Heerlijke royaal belegde broodjes, soep en sinaasappelsap. Compleet met servetten en tandenstokers! Heel zorgvuldig ingepakt om goed mee te kunnen nemen op de fiets.
8.3

Fen schreef over La Mezza op donderdag, 29 oktober 2020

Supervriendelijk! Heerlijk gegeten! Helaas door Corona niet van de gezelligheid van het restaurant kunnen genieten.
4.7

Sjoukje schreef over El Txoko op maandag, 26 oktober 2020

We hadden via het laatste tafeltje een tapas box besteld. Deze viel zwaar tegen. 25% kwam overeen met wat er op de lijst stond. De rest was compleet anders. De warme tapas bestond uit 4 afgeknipte patat bakjes met alleen 2 gefrituurde “ snacks”. De koude tapas waren redelijk. Maar ook niet in overeen stemming. We willen graag de restaurants support bieden, maar dit is wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
3.3

Tamara schreef over El Txoko op maandag, 26 oktober 2020

Wij hebben een tapasbox 3 besteld, afhaal. Dit viel helaas behoorlijk tegen. De prijs-kwaliteit verhouding is niet goed. Het eten was matig , niet wat we verwacht hadden voor dat geld, en ook nog eens verpakt in ‘afgeknipte’ patatbakjes en in een oude ‘borrelhapjes’ doos. Niet echt sfeervol. Erg jammer.... Service is lastig te beoordelen i.v.m. afhaal.
10.0

Kugel schreef over Digibites op zondag, 25 oktober 2020

We hebben een bon gehad voor 50 stuks sushi.....wij moeten er wel een half uur voor rijden.....maar zouden het elke keer weer doen ...heerlijk gegeten...wat een goede kwaliteit
10.0

Goitzen schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 18 oktober 2020

Best ribs in town. Echt super lekker en mals. Lekkere salade en knapperige friet.
8.3

Jan adema schreef over Cave Oporto op donderdag, 15 oktober 2020

Leuk en vriendelijk personeel met kwalitatief goed eten.
10.0

w schreef over Restaurant Macedonië op donderdag, 15 oktober 2020

was erg gezellig ingericht moest wel even wat langer wachten op het eten maar ze kwamen wel netjes aan ons te vertellen dat het langer duurder alleen de verassing dessert was minder niet zo lekker . Maar komen vast een keer weer
10.0

Hans van Oudheusden schreef over Taj Mahal op donderdag, 15 oktober 2020

hier vaker gegeten, was als altijd super lekker en vriendelijke bediening
10.0

Nel schreef over De Gulzige Kater op woensdag, 14 oktober 2020

Heerlijk gegeten, in een prettige sfeer. Alles goed geregeld ivm Corona. Vriendelijk personeel. Zo balen dat juist deze mensen moeten sluiten terwijl alles perfect geregeld is.