Beoordelingen

Het is voor ons van groot belang dat jij als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom jouw mening over onze acties & aanbiedingen, zodat we deze kunnen blijven verbeteren. Ook je mening geven over Het Laatste Tafeltje? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

(H)eerlijk eten bij Welgelegen! Wachtum
door Henny Groote
Datum: 29 Aug, 2016

Geweldig, hartelijke ontvangst (ondanks het laatste tafeltje) we kregen zelfs eerst Javaanse kerriesoep aangeboden. Dat is daar traditie alle gasten krijgen eerst een kopje soep voor het diner. Wij hadden vis tongfilets lekker knapperig gebakken met verse tuinboontjes, salade, gebakken aardappelen. En kregen als verassing nog een pannetje mosselen! Daarna nog een toetje! We komen zeker terug ook voor een 1ste of 2de tafeltje!!


Superdesuper Wijnberg Workum
door Sjoukje Bijlsma
Datum: 16 Jul, 2016

Gisteravond voor het eerst gegeten in de Wijnberg in Workum.
Het was in alle opzichten Top! Na een hartelijke ontvangst kregen wij een mooi tafeltje bij het raam met uitzicht op het mooie plein.
Mijn man en ik gingen beide voor de vis: zalige mosselen en daarna heerlijke snoek, zalm en zwarte meerval.
Een witte Chardonnay er bij in mooie royale glazen. Tot slot nog een heerlijk en mooi uitziend dessert. Bediening top!
Toen afrekenen en door de actie van " Het laatste tafeltje" was dat ook een feestje
Ik zou zeggen: iedereen er naar toe en als je daarna niet meer met de auto wilt: je kunt daar blijven slapen in de bedstee. Neem een kijkje boven!

Andele en Sjoukje, Hidaard


door Janneke
Datum: 16 Jul, 2016

Gisteravond superlekker gegeten bij Cafe Groothuis en vlotte bediening


door Marij
Datum: 13 Jul, 2016

Heerlijk gegeten bij Tapart in Haaren. Vriendelijke bediening en lekker eten. Zeker een aanrader.


Uitstekend 4 gangen maandmenu
door Hans de Vries
Datum: 11 Jul, 2016

Prima gegeten op het terras van het Wapen van Drenthe (mooiste terras van Drenthe 2015 en 2016) te Roden. Vriendelijke bediening en smakelijke gerechten. Voor herhaling vatbaar.


Verrassing
door Henk
Datum: 19 Jun, 2016

Bij toeval de site ontdekt en een tafeltje geboekt bij Louis XV in Groningen voor een heerlijk 3 gangen menu voor een schappelijk prijsje.


Verwennerij
door Diana de Hoog
Datum: 07 Jun, 2016

Heerlijk gegeten afgelopen vrijdag bij Bacchus in Groningen . Echt top 4 gangen , vlees en vegetarisch . Het toetje was een fantastische afsluiter.


FFFantastisch goed
door Marco
Datum: 27 Apr, 2016

Van gastheer tot muziek, het 4-gangen verrassing menu en de wijn, alles klopte. Een fantastisch leuke avond met heerlijke gerechten op niveau en een goed glas wijn. Dat alles voor een uitstekende prijs!


Heerlijk gegeten bij Touché in Assen
door Alexander
Datum: 25 Apr, 2016

Restaurant Touché zit mischien wel op de beste locatie in Assen: aan een gezellig pleintje met uitzicht op de vaart. We hebben genoten van een 3-gangen verrassingsmenu met een broodplankje vooraf van het huis.

De ambience in het restaurant is chique maar tegelijkertijd ook huiselijk. De bediening is erg aardig en vlot. Het eten was echt heerlijk. En het mooie was; de mensen om ons heen konden niet zien dat wij ruim 30 euro minder hadden betaald voor hetzelfde eten.

Touché behoort in één keer tot een van onze favoriete restaurants in Assen.


Galtelli Groningen
door Pepijn
Datum: 14 Apr, 2016

Echte aanrader deze Italiaan bij HLT. Pastaatje als voorgerecht, heerlijke knapperige pizza als hoofdgerecht, flesje wijn, koffie … en toen omdat het toch al veel goedkoper was (door de 20,- contante korting op de hele rekening) toch maar een grappaatje na 😉

Heerlijke avond met supervriendelijke bediening voor ons als laatste tafelaars (letterlijk)!


Het laatste tafeltje , NL 4.6 5 33 33 Geweldig, hartelijke ontvangst (ondanks het laatste tafeltje) we kregen zelfs eerst Javaanse kerriesoep aangeboden. Dat is daar traditie alle gasten krijgen eerst een kopje soep v
Page:
1234