Reviews

6.3

Marian Boelens schreef over Grand Café de Bastille op vrijdag, 20 april 2018

De bediening was goed, soms wat te vaak vragen of we nog wat willen drinken. Eten was prima, beetje weinig, ook niet verrassend, maar het was een vast menu via het laatste tafeltje.
9.7

Hans Lantinga schreef over De Zevende Hemel op vrijdag, 20 april 2018

Laat gereserveerd, waardoor de chef al naar huis was. De equipe heeft een geweldige inspanning geleverd waardoor we met 4 franse vrienden (kritische proevers) heerlijk hebben gegeten met mooie smaken en een prima wijnadvies.
8.0

Frans Kuijpers schreef over 't Zwarte Schaap op donderdag, 19 april 2018

voorgercht én nagerecht met de vele verschilde smaakjes was super, hoofdgerecht met vis was oo heerlijk, maar er zou wat meer groente bij hebben gekund, dan was ook dat super geweest! samenvattend: wij hebben genoten!
6.7

Edwin schreef over De Oude Gasfabriek op dinsdag, 17 april 2018

Tafeltje was vies en plakte toen we gingen zitten. Eten was lekker en genoeg.
8.7

Daphne schreef over De Oude Gasfabriek op dinsdag, 17 april 2018

Lekker eten op een mooie locatie! Vers brood heerlijk belegd, leuke deal bij laatste tafeltje!
8.0

Dineke schreef over Boccaccio op dinsdag, 17 april 2018

Via het laatste tafeltje een 5 gangen verrassingsmenu gehad, erg smakelijk en het hoofdgerecht was een biefstuk van gezonde afmeting.
9.7

Gerard schreef over Bistro de Postkoets op maandag, 16 april 2018

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening
9.3

Suwanson schreef over Ni Hao Kattendiep op maandag, 16 april 2018

heerlijk gegeten.
9.7

Aya schreef over Asaka op maandag, 16 april 2018

Altijd heerlijk eten. Ondanks de drukte en het feit dat ik zwanger ben, werd overal goed rekening gehouden en was het eten zeer goed. Vooral de vega-hapjes waren zeer aan te bevelen!
7.0

leo de haan schreef over Grand Café de Bastille op maandag, 16 april 2018

via het laatste tafeltje, verrassingsmenu
6.3

Nico schreef over Postillion Hotel Haren op maandag, 16 april 2018

Vriendelijke ontvangst en bediening prima. Ook meedenken in en proeven van suikervrij dessert!
9.0

Joana Saldida schreef over Eetcafé 't Koetshuys op maandag, 16 april 2018

Nice food and nice waiter but food took very long to come which is not so nice if you have a 3 course meal. Besides this I recommend!
10.0

Marcel schreef over Eetcafé 't Koetshuys op maandag, 16 april 2018

Lekker gegeten in een sfeervolle omgeving. Porties waren ruim voldoende en de bediening erg aardig.
8.3

Tessa schreef over Restaurant Meerwold op maandag, 16 april 2018

Aanrader! Inmiddels zijn we vaste klanten. Heerlijk eten, leuke bediening , kiezen van de menukaart. ( ipv \"een speciaal Laatste tafeltje menu, wat we in veel andere restaurants wel zien en kleinere porties krijgen) in Meerwold gewoon kiezen van de menukaart dus. TOP Jammer dat ze ons na al die keren eten nog steeds niet herkennen. :)
3.0

Anne schreef over Alexandros Apeldoorn op zondag, 15 april 2018

Restaurant is gezellg ingedeeld. Gasten komen daar vooral via een coupon. Ze vroeg welke wij hadden en die komt kennelijk niet vaak voor. Bestelden onbeperkt Mezedes, maar was zeker niet onbeperkt. Toen we alles op hadden kwamen ze gewoon niet meer langs terwijl de inhoud niet veel was. Verder hebben beide medewerkers meerdere keren gevraagd wat voor bon we hadden, of we allergieen hadden en bij afrekenen was de man weer niet op de hoogte en gaf ons daar zelfs de schuld van en dat we de dinerbon hadden moeten uitprinten. Conclusie: eten was goed, maar te weinig, service was slecht en dat maakt het een minder leuke ervaring. Normaal schrijf ik nooit reviews want ben niet de moeilijkste. Maar dit was een flinke tegenvaller helaas..
10.0

Jan schreef over Eetcafé 't Koetshuys op zondag, 15 april 2018

Heerlijk gegeten. Leuk restaurant. Attente en leuke bediening.
10.0

Jan schreef over Eetcafé 't Koetshuys op zondag, 15 april 2018

Heerlijk gegeten. Leuk restaurant. Leuke bediening.
8.0

Rosalie schreef over Flinders Café Schuitendiep op zondag, 15 april 2018

Via het laatste tafeltje en heerlijk 3 gangen menu gehad. Leuk restaurant, vriendelijke bedieningen en gezellig muziekje dmv een DJ . Zo konden we ook na het eten lekker blijven zitten borrelen.
8.0

Harry schreef over Asaka op zaterdag, 14 april 2018

Ik kom meermaals bij Asaka en dat komt doordat er een goede prijs kwaliteit verhouding is. Ja, het is een grote rumoerige zaal, maar dat wordt geheel gecompenseerd door het eten. Genoeg aanbod en lekker. Ook is de bediening vriendelijk en attent. De laatste tijd valt het op dat bij bijvoorbeeld de handrol (Temaki) steeds meer rijst wordt gebruikt ten opzichte van de overige vulling. Ook bij de Nigiri is dit het geval. Een bezuiniging die nergens op slaat. Je wilt concurreren met een ander Sushi restaurant in Enschede en dat lukt ook. Maak het dan met zoiets niet kapot.
8.0

Harry schreef over Asaka op zaterdag, 14 april 2018

Ik kom meermaals bij Asaka en dat komt doordat er een goede prijs kwaliteit verhouding is. Ja het is een grote rumoerige zaal, maar dat wordt geheel gecompenseerd door het eten. Genoeg aanbod en lekker. Ook is de bediening griendelijk en attent. De laatste tijd valt het op dat bij bijvoorbeeld de handrol (Temaki) steeds meer rijst wordt gebruikt ten opzichte van de overige vulling. Ook bij de Nigiri is dit het geval. Een bezuiniging die nergens op slaat. Je wilt concurreren met een ander Sushi restaurant in Enschede en dat lukt ook. Maak het dan met zoiets niet kapot.