Reviews

9.7

Sonja schreef over Houdt van Eten op woensdag, 26 februari 2020

Heerlijk en anders gegeten. Fijne rustige ambiance en de bediening paste perfect bij het plaatje.
9.0

Dustin schreef over Fresh Today Carolieweg op dinsdag, 25 februari 2020

Weer heerlijk gegeten
10.0

Marianne schreef over Restaurant Rodaen op dinsdag, 25 februari 2020

Heerlijk en kwalitatief goed eten. Mooi opgediend. Goede sfeer. Behulpzaam. Rolstoeltoegankelijk. We komen jaarlijks weer terug. Alleen valt dan op dat er weinig wisseling is in gerechten. Dat is het enige verbeterpunt. Echt een aanrader!
6.0

Lm schreef over Yume Sushi Deventer op dinsdag, 25 februari 2020

Lekker eten. Bij de toetjes ging het mis. Op \\\\\\\"service\\\\\\\" gedrukt. En na een tijdje bediening aan tafel die ging checken. Geen terugkoppeling van deze persoon dus weer afwachten. Gelukkig kwamen de toetjes daarna wel. Onpersoonlijke bediening. Bank waar ik op zat was smoezelig.
10.0

Marcel schreef over De Opschepper op maandag, 24 februari 2020

Meerdere keren heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. Prima keuken vriendelijk personeel.
10.0

Theo schreef over Bistro de Postkoets op maandag, 24 februari 2020

Heerlijk gegeten. Supervriendelijke bediening. Het was wel een beetje fris. Iets warmer had voor mij wel gemogen. Verder helemaal top!
10.0

Frederika schreef over Scandinavisch Dorp op maandag, 24 februari 2020

Een heerlijk driegangen menu gegeten. We hebben gezellig gezeten in een soort serre, met goede akoestiek. Bij het diner dronken we een Groningse wijn, een aanrader! De bediening was enthousiast en prima. Wij komen zeker terug.
6.7

Truus schreef over 't Feithhuis op maandag, 24 februari 2020

Heerlijk gegeten, prettige bediening!
10.0

marc schreef over Stadsbar MauritsHuis op maandag, 24 februari 2020

alles top!
8.0

Rutger Martijn schreef over De Wildzang op zondag, 23 februari 2020

Heerlijk eten. Leuk familie achtig restaurant. Bediening was ok. Mag wel iets meer met passie werken. Wellicht kwam het omdat het druk was.
6.7

Sylke schreef over El Txoko op zondag, 23 februari 2020

Bij binnenkomst was het personeel niet de op de hoogte van onze reservering. We kregen een plekje achterin het restaurant. Achter ons was nog een ruimte waar een grote groep studenten zaten, die aan het einde van de avond luidkeels begon te zingen / schreeuwen. Het duurde lang tussen de gangen door voordat we ons eten kregen. We hebben drie keer zelf aan de bar aangegeven dat we wel graag een nieuw drankje wilde of dat we toe waren aan ons dessert. Hier is echt verbetering nodig. Personeel was wel vriendelijk. Het eten was prima.
9.3

Margriet schreef over De Bakker & de Schenker op zondag, 23 februari 2020

We hebben weer heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant! Deze keer hebben we alleen wel een uurtje moeten wachten op het hoofdgerecht, jammer. De sfeer en de bediening zijn heel goed!
10.0

Karin schreef over Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia op zondag, 23 februari 2020

Super bediening! Heerlijk eten. Echte aanrader.
9.7

Gerrit de Boer schreef over Restaurant de Molen Vrouwenparochie op zondag, 23 februari 2020

Komen met enige regelmaat in de Molen en zijn nog nooit teleurgesteld. De ontvangst is hartelijk. De bediening zeer attent en correct. En waar je eigenlijk voor komt:: het eten en drinken ; dat is TOP OF THE Bill. Een hele dikke aanrader.
6.7

Raymond schreef over De Bakker & de Schenker op zondag, 23 februari 2020

Wij komen hier regelmatig. Iedere keer weer goed.
9.7

Overal schreef over Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia op zondag, 23 februari 2020

Gezellige sfeer. Met laatste tafeltje zit je er ook als 1 van de laatste, dus ook vlotte bediening en je kunt elkaar er goed verstaan.
10.0

Catrien schreef over Denderz op zondag, 23 februari 2020

Heerlijk broodje met gerookte kip gegeten en een lekkere gezonde smoothie gehad. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening, aanrader wat mij betreft!!
7.7

Kirsten en Willion schreef over Bistro de Postkoets op zondag, 23 februari 2020

Voor het eerst hier gegeten. De sfeer is goed te noemen. Je kunt nog goed met elkaar praten. De keuken kun je inkijken, wat mij altijd een goed gevoel geeft en tevens de mogelijkheid geeft om een kort babbeltje te maken met de chef. Het eten was erg lekker, leuke smaken, niet te complex, en zeker voldoende qua porties. De bediening is attent en vriendelijk, ondanks dat ze wel het drankje van mijn man waren vergeten. Dit werd snel rechtgezet.
10.0

Sylaw schreef over 5 Smaken op zondag, 23 februari 2020

A must try in Groningen. They offer a good dining experience with wonderful food and service. A wide range of choices of Asian cuisine. I highly recommend their Korean BBQ and the dessert. Really yummy!
10.0

Ellen schreef over Restaurant Jasmijn op zondag, 23 februari 2020

Heerlijk gegeten