Reviews

4.7

Sjoukje schreef over El Txoko op maandag, 26 oktober 2020

We hadden via het laatste tafeltje een tapas box besteld. Deze viel zwaar tegen. 25% kwam overeen met wat er op de lijst stond. De rest was compleet anders. De warme tapas bestond uit 4 afgeknipte patat bakjes met alleen 2 gefrituurde “ snacks”. De koude tapas waren redelijk. Maar ook niet in overeen stemming. We willen graag de restaurants support bieden, maar dit is wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
3.3

Tamara schreef over El Txoko op maandag, 26 oktober 2020

Wij hebben een tapasbox 3 besteld, afhaal. Dit viel helaas behoorlijk tegen. De prijs-kwaliteit verhouding is niet goed. Het eten was matig , niet wat we verwacht hadden voor dat geld, en ook nog eens verpakt in ‘afgeknipte’ patatbakjes en in een oude ‘borrelhapjes’ doos. Niet echt sfeervol. Erg jammer.... Service is lastig te beoordelen i.v.m. afhaal.
10.0

Kugel schreef over Digibites op zondag, 25 oktober 2020

We hebben een bon gehad voor 50 stuks sushi.....wij moeten er wel een half uur voor rijden.....maar zouden het elke keer weer doen ...heerlijk gegeten...wat een goede kwaliteit
10.0

Goitzen schreef over Eetcafé de Stadstuin Hereweg op zondag, 18 oktober 2020

Best ribs in town. Echt super lekker en mals. Lekkere salade en knapperige friet.
8.3

Jan adema schreef over Cave Oporto op donderdag, 15 oktober 2020

Leuk en vriendelijk personeel met kwalitatief goed eten.
10.0

w schreef over Restaurant Macedonië op donderdag, 15 oktober 2020

was erg gezellig ingericht moest wel even wat langer wachten op het eten maar ze kwamen wel netjes aan ons te vertellen dat het langer duurder alleen de verassing dessert was minder niet zo lekker . Maar komen vast een keer weer
10.0

Hans van Oudheusden schreef over Taj Mahal op donderdag, 15 oktober 2020

hier vaker gegeten, was als altijd super lekker en vriendelijke bediening
10.0

Nel schreef over De Gulzige Kater op woensdag, 14 oktober 2020

Heerlijk gegeten, in een prettige sfeer. Alles goed geregeld ivm Corona. Vriendelijk personeel. Zo balen dat juist deze mensen moeten sluiten terwijl alles perfect geregeld is.
10.0

Wouter Van der Laan schreef over Restaurant Waddengenot Pieterburen op dinsdag, 13 oktober 2020

Erg lekker gegeten, echt een aanrader ! Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, heerlijk speciaal bier en lekker zitten in de zon! Echt een aanrader om heen te gaan!!
8.0

Cee Cee schreef over Mechoui op dinsdag, 13 oktober 2020

Heerlijk gegeten
7.0

Mike schreef over El Txoko op maandag, 12 oktober 2020

Sommige gerechten waren uitzonderlijk lekker, sommige gewoontjes of niet. Leuke variatie in de kaart. Mogelijk door Corona en 4 groepjes een beetje sfeerloos. Het restaurant heeft wel een Spaans thema.
8.0

Ineke schreef over De Bakker & de Schenker op maandag, 12 oktober 2020

Genoten van het 3-gangendiner via Het Laatste Tafeltje, vriendelijke bediening, prima service, proeverij van voor-en nagerecht en als hoofdgerecht de vis ( dorade/zeebaars) met kop en staart ( ongefileerd) . Kom met een lege maag !! Aanrader !!!
5.0

Erwin schreef over Eetcafé d'Ouwe Brandweer op maandag, 12 oktober 2020

Leuk om verrast te worden al vond ik de gerechten niet zo bijzonder. En de bijgerechten waren zo weinig dat ik wat meer moest bestellen. Daar werd op de rekening voor de drankjes extra voor gerekend. Dit snap ik niet.
10.0

Natas schreef over Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen op maandag, 12 oktober 2020

Take away spare ribs gehaald, echt een aanrader. Vriendelijk geholpen, gaan we vaker doen.
10.0

Kim schreef over 't Zwarte Schaap op zondag, 11 oktober 2020

Vriendelijk personeel, eten was heerlijk en prima porties.
2.3

Bakker schreef over Prinses Spanish Restaurant op zondag, 11 oktober 2020

Gisteravond hier gegeten. We vonden het spannend met de COVID19 maar toch geprobeerd. Er vanuit gaande dat er na alle bekendheid vast goed rekening werd gehouden met de regels. Het personeel was aardig maar hielt in eerste instantie TOTAAL geen rekening met 1,5 m afstand. Pas toen wij dat aangaven... ik jad al betaald vooraf via de laatste tafeltje maat eigenlijk was ik toen al genezen. Toen wij er wat van hadden gezegd bedienden zij de andere tafels daarna gewoon zoals normaal, alleen ons eten werd op 2z5 m afstand opgediend. Geen mondkapje op, niets in eerste instantie dus de afstand was wel de minimale voorwaarde. De tapas kwamen veelal uit de frituur. 3x een ronde, we hadden daar anders 61 euro voor moeten betalen als we de prijzen van de kaart aanhielden (2 gerechtjes per x p.p.) maar betaalden gelukkig via (laatste tafeltje) nóg 35 euro. Het was niet eens zelfgemaakt. Erg vet! Smaak was oke maar niet bijzonder. De muziek haperde steeds terwijl er niemand aanzat en stond nogal hard. Twee x iets gekregen wat we niet hadden besteld en 1x was een saus die op de kaart stond niet op voorraad. Aan het einde dit laatste netjes aangegeven en kregen toen de drankjes cadeau. Na afloop de hele nacht nog last gehad vannde enigszins opboerende knoflook en het vettige eten. Niet weer!
8.7

Fettje schreef over 't Zwarte Schaap op zaterdag, 10 oktober 2020

Lekker gegeten, hele fijne bediening!
9.3

Myrna schreef over De Oude Kijk op vrijdag, 9 oktober 2020

Lekker geluncht. Prima bediening.
10.0

HP schreef over Barra Grill & Bar op vrijdag, 9 oktober 2020

Stoer restaurant met gastvrij personeel. Een mooie menukaart waar ieder wel iets lekkers op kan vinden. Wij hebben een fantastische Bavette gehad, aanrader hoor! Met een ruime keuze uit lekkere biertjes van de tap en in fles/blik a Nice Place to be !
8.7

Wil schreef over Sushi de Luxe op donderdag, 8 oktober 2020

Heerlijke sushi, super personeel ??