Acties Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje geeft regelmatig een leuke prijs weg. Op de hoogte blijven? Lees deze pagina goed door en volg ons op social media!

Winactie Milaan

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Het Laatste Tafeltje en maak kans op een reis voor twee naar Milaan. Actie Verlopen.

Uit eten voor 1 euro

Uit eten voor slecht €1,-?! Vanaf 24 augustus vind je in de provincies Gelderland en Noord-Holland elke dag een ⭐ Lucky Deal ⭐. Vind jij deze Lucky Deal, plaats deze dan zo snel mogelijk in je winkelmandje en reken deze af. Zo kan jij uit eten voor maar 1 euro. Er komt slechts één deal per dag online voor maar €1,- op een totaal willekeurig tijdstip. De aanbieding geldt voor dezelfde dag. Verdere voorwaarden vind je bij de aanbieding zelf. Doe jij mee? Actie Verlopen.

Facebook acties Het Laatste Tafeltje

‘Raad het restaurant’, ‘wat liep er bij jou in de soep’ of ‘welke aanbieding is jouw favoriet?’ Zomaar een greep uit onze Facebook-acties. Doe mee met de acties van Het Laatste Tafeltje en maak altijd kans op een leuke prijs! Houd onze Facebook-pagina dus scherp in de gaten.

BIllboards Het Laatste Tafeltje

In de auto, lopend of op de fiets? Houd je ogen goed open! De billboards van Het Laatste Tafeltje zijn overal. Wij houden je op deze manier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Het Laatste Tafeltje. Tegelijkertijd maak je bijna altijd kans op een mooie prijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Milaan, of een gratis diner. Klinkt goed toch?

Posteractie Het Laatste Tafeltje

Je draagt Het Laatste Tafeltje een warm hart toe en wil tegelijkertijd kans maken op een diner voor het hele huis? Dan moet je vandaag nog een poster aanvragen. Hoe werkt het? Vraag een poster aan via info@hetlaatstetafeltje.nl, hang deze vervolgens zichtbaar achter een raam en maak een leuke foto. Reageer met deze foto op één van onze posts op Facebook. Je doet zo automatisch mee. Actie verlopen.